Zomeractie StyleVision
(geldig tot 21 september 2019)

Zomeractie: Ontvang drie edities StyleVision,StyleVision
een gratis Pupa Lipgloss èn festivalguide
voor slechts € 25,00.

 

Voor slechts € 25,00 (ex. btw.) ontvang je drie edities StyleVision, een gratis Pupa Lipgloss en een festivalguide. Na de drie edities stopt het abonnement automatisch. Profiteer nu van de StyleVision zomeractie en vul onderstaand formulier voor 21 september 2019 in!

Wat krijg je voor € 25,00 (ex. btw):
Drie edities StyleVision
StyleVision helpt jou als kapper om je visie als kapper en ondernemer te bepalen. We hebben vier handige pijlers die je zowel in het magazine als online kuntterugvinden: Visie op Salon, Visie op Stijl, Visie van Experts en Visie op Producten. Praktisch, to the point en direct toepasbaar! Geen avant-garde, maar kapsels en business met beide benen op de grond. Voor jou dus!zomeractie stylevision

Gratis Pupa Lipgloss t.w.v. € 18,95
Geïnspireerd door de laatste modetrends kenmerkt de I’M Matt Lip Fluid zich door intense kleuren met een fluweelmatte finish. De zeer hoge concentratie pigmenten garandeert een geweldige kleur met volle en ultra-gepigmenteerde lippen als resultaat. De textuur blendt perfect met de lippen en geeft een levendig effect dat lang blijft stralen. De matte en fluwelen afwerking wordt bereikt door het gebruik van zuivere pigmenten en polymeren. De vloeibare textuur zorgt voor een gemakkelijke applicatie, droogt snel en creëert een dunne en solide laag op de lippen dankzij de perfect in verhouding zijnde formule.

• Gratis StyleVision festivalguide
Leuk voor jou om te lezen, ook leuk voor op je leestafel, ter inspiratie voor je klanten. Voor ieder wat wils in deze festivalguide, uiteraard inclusief shopping- en styling tips.

Vul hieronder het formulier in en wij verwelkomen je graag als member van het StyleVision-platform. Dit abonnement stopt automatisch.

Ja, ik profiteer van de zomeractie StyleVision