StyleVision Zomeractie:

40% korting én een gratis
Pupa Ligloss t.w.v. €18,95

Maak nu extra voordelig kennis met StyleVision en profiteer van de zomeractie

StyleVision helpt jou als kapper om je visie als kapper en ondernemer te bepalen. We hebben vier handige pijlers die je zowel in het magazine als online kunt terugvinden: Visie op Salon, Visie op Stijl, Visie van Experts en Visie op Producten. Praktisch, to the point en direct toepasbaar! Geen avant-garde, maar kapsels en business met beide benen op de grond. Voor jou dus!

Zomeractie: 40% korting en een gratis Pupa Lipgloss t.w.v. € 18,95

Profiteer nu vStyleVision an de StyleVision zomeractie en vul onderstaand formulier voor 21 september 2019 in en profiteer van maar liefst 40% korting op een jaarabonnement op StyleVision en je ontvangt een gratis Pupa Lipgloss t.w.v € 18,95.

Wat krijg je:
Zes edities StyleVision per jaar
Vier dikke inspiratie-edities van StyleVision en twee (online) specials. Nu met 40% korting:
Je betaalt €46,40 i.p.v. € 77,34 (ex. btw en geldig in Nederland). Het abonnement stopt automatisch na een jaar.

Gratis Pupa Lipgloss t.w.v. € 18,95
Geïnspireerd door de laatste modetrends kenmerkt de I’M Matt Lip Fluid zich door intense kleuren met een fluweelmatte finish. De zeer hoge concentratie pigmenten garandeert een geweldige kleur met volle en ultra-gepigmenteerde lippen als resultaat. De textuur blendt perfect met de lippen en geeft een levendig effect dat lang blijft stralen. De matte en fluwelen afwerking wordt bereikt door het gebruik van zuivere pigmenten en polymeren. De vloeibare textuur zorgt voor een gemakkelijke applicatie, droogt snel en creëert een dunne en solide laag op de lippen dankzij de perfect in verhouding zijnde formule.

Vul hieronder het formulier in en wij verwelkomen je graag als member van het StyleVision-platform.

Ja, ik profiteer van 40% korting op StyleVision en ontvang gratis de Pupa Lipgloss