Top Hair 2019

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Op zoek naar een inspirerend en leerzaam uitje voor jezelf en je collega’s? Voor inwoners van het Oosten van Nederland is Düsseldorf veelal dichterbij dan Utrecht. Maar ook vanuit Amsterdam is Düsseldorf prima aan te rijden. En laat nou net in Düsseldorf een van de grootste beautybeurzen plaatsvinden. Van 29 tot en met 31 maart is het weer zover: Beauty Düsseldorf. Traditiegetrouw maakt Top Hair onderdeel uit van dit grootste beautyspektakel en wel op 30 en 31 maart. Dit jaar kun je je in maar liefst drie hallen (4, 5 en 6) laten inspireren door haar, haar en nog eens haar.

Het programma belooft weer erg afwisselend te worden, zo vind je er shows (hal 6), workshops (hallen 4 & 5), Schnittfabrik (hal 4), Barbers’ Corner (hal 4) en een congres (nieuw in hal 5) om je weer helemaal up-to-date te brengen.

In totaal werken meer dan 1.500 professionals aan de circa 180 programma-onderdelen. Op het grote showpodium zie je internationaal bekende haarstylisten van onder andere Wella, Schwarzkopf, L’Oréal, Affinage, American Crew, Farouk, Harald Glööckler met Pompöös hair by GFH, New Flag, Patrick Cameron, Revlon en Wahl. Experts uit de branche delen tijdens de workshops en bij de Schnittfabrik hun praktische kennis en tips.

Ook hier vind je internationale topteams op het podium (Artégo, Davines, FPE, Glynt, Goldwell, Haaro, Hairconcepts, Kemon, KIS, L’Oréal, Meininghaus, Moroccanoil, New Flag, Paul Mitchell, Pivot Point, Schwarzkopf, Selective Professional en Wella Professionals).

Top Hair 3 - Tigi

TIGI – empowering Personality

Het congres biedt de nodige achtergrondinformatie voor ondernemingen. Gerenommeerde sprekers waaronder Felix Beilharz, Stephan Bethke, Patrick Cameron, Wolf Davids, Dr. Michael Despeghel, Daniel Golz, Trudelies Grigoletto, Regina Först, Harald Müller en Lars Nicolaisen spreken over thema’s als marketing, leidinggeven en communicatie.

Barbers’ Corner, een speciale tentoonstelling met trends, technieken, producten en een speciaal aanbod rondom het thema Barbering, is inmiddels een vast onderdeel van dit internationale evenement geworden. Wat binnen de barbering-scene en rond ‘Gentleman’s grooming’ in de mode is, vind je hier. Bij de speciale tentoonstelling ‘Barbers’ Corner in hal 4, tonen professionals op het podium de trends en technieken en presenteren exposanten passende producten, de bijbehorende knowhow, inrichting voor de salon en overige dienstverlening. Je ziet er:”Shesher voor Andis, Wahl – Old School Barbering, Barbicide met Alexander Feldmann, Babyliss met Guiseppe Carlucci, Pascal Jahn für Barbers’ Toolbar, Beyer’s Oil Bartpflege en Jerome Kantner & Alexander Feldmann.

Top Hair 6 Barbers Corner

Tondeos Barbers Toolbar | TOP HAIR

Top Hair 5 Barbers Corner

Barbers Corner – 101 Barbers |
TOP HAIR

Op zaterdagavond 30 maart vindt op het grote showpodium de prijsuitreiking plaats van de Top Salon Award. Daarbij worden vijf categorieën onderscheiden: Design, Employer, Concept, Marketing en Best Practice.

Zelf zien? Dat kan natuurlijk. Met een geldig beursticket zijn alle programmaonderdelen inclusief. Met een ticket bezoek je zowel de beurs als de vele shows, de workshops, de Schnittfabrik en het congres. Ook geeft je ticket toegang tot Beauty Düsseldorf en de make-up artist design show.
www.top-hair-international.com