Open dagen bij Mieke Petiet

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Opmaken voor film en televisie? Een eigen bedrijf starten? Freelance in het modellenwerk? Werken in fashion of in een een parfumerie? De School van Mieke Petiet opent haar deuren voor een informatiemiddag.

Op vrijdag 22 maart van 13:00 – 15:30 uur in Amsterdam.

Op maandag 25 maart van 11:00  – 13:30 uur in Middelburg.

Je kunt je telefonisch aanmelden voor deze dagen op de volgende nummers tel: 0118-613649 (Middelburg) of tel. 020-6256144 (Amsterdam). Je kunt ook een mailtje sturen naar: deschoolvan@miekepetiet.nl

De vakopleiding van de School van Mieke Petiet is praktijkgericht en is afgestemd op de vraag uit de arbeidsmarkt. De opleiding begint met de basistechnieken die elke visagist hanteert en de correcties die hierop volgen. Lessen in haarstyling en de aspecten van camerawerk en belichting in de fotografielessen zorgen ervoor dat de visagist zich allround ontwikkelt. Naast de vakopleiding biedt de School van Mieke Petiet ook een vierdaagse cursus, een eendaagse workshop en de masterclass Gruppo Select (wie genomineerd is door de School vanwege talent en inzet kan zich verder ontwikkelen in deze masterclass).

 

www.miekepetiet.com