Holland’s Next Make Over (HNMO) van start gegaan

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Ben je nog op zoek naar een nieuwe kijkverslaving? Op 9 december is de zesdelige Holland’s Next Make Over (HNMO) gestart. Holly Mae Brood nodigt een aantal fans van HNTM uit om plaats te nemen in de kappersstoel voor een rigoureuze make-over. Uitgevoerd door de vaste kappers en visagisten van het modellenprogramma: het haarteam van KIS Haircare en het modeteam van ELLE.

De afleveringen waarin de HNTM-kandidaten een drastische make-over ondergaan, behoren al jarenlang tot de populairste afleveringen van het modellenprogramma. Aan de enorme vraag vanuit fans of zij ook eens in de kappersstoel mogen plaatsnemen voor een bijzondere transformatie, geeft Videoland nu gehoor met deze nieuwe zesdelige Videoland Original-serie. 

Haar

Wellicht het belangrijkste onderdeel van de beruchte make-overs is het haar: wat hebben de kappers in petto voor de kandidaten? Natasja Keijzer, creative director KIS Haircare, en haar vaktechnische collega’s Mieke van der Riet en Ingeborg van de Ven waren verantwoordelijk voor deze transformaties. Naast uiteraard de schaar, werkten ze met de kleur- en stylingproducten van KIS Haircare.

Eerste aflevering

De opnames van HNMO vonden plaats in Apeldoorn, in de studio van Ministry of Beauty. De presentatie was in handen van Holly Mae Brood, die naast presentatrice, actrice, zangeres en danseres zelf ook model is. 

In de eerste aflevering van HNMO, op maandag 9 december, droegen de vier finalisten van HNTM 2019 een dierbare aan voor een bijzondere make-over. 

 

HNMO wordt geproduceerd door EndemolShine en is vanaf maandag 9 december wekelijks te zien op Videoland.

KIS HAIRCARE @ HOLLAND’S NEXT MAKE OVER 2019/2020

Je ziet HNMO op maandag 9 december: HNTM special, een week voor de finale HNTM, maandag 16, 23 en 30 december, 6 en 13 januari.

HNMO