HelpYourSalon.nl kapper solidariteitscampagne

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De uitbraak van het Coronavirus blijft het leven op vele manieren beperken en beïnvloeden. Salons zijn gedwongen te sluiten; ondernemers zetten het welzijn van hun medewerkers en hun klanten op de eerste plaats. Dit betekent dat voor velen de inkomsten momenteel nihil zijn.

Henkel Beauty Care Professional is met haar kappersmerken Schwarzkopf Professional, Indola en Authentic Beauty Concept, solidair met de wereldwijde kappersgemeenschap en werkt hard om deze te ondersteunen en te inspireren. Dit doen zij onder andere via het HelpYourSalon.nl solidariteitsprogramma.

HelpYourSalon.nl om de kapper te ondersteunen

Een salon is meer dan alleen haar diensten; naast het leveren van vakwerk en het maken van mooi haar, zijn kappers vaak ook vrienden en therapeuten. Kappers zijn er om de grote gebeurtenissen in het leven mee te vieren; er is een groot vertrouwen opgebouwd in goede en slechte tijden. De meeste kappers onderhouden daardoor langdurige relaties met hun klanten, ze zijn er altijd wanneer het nodig is. Maar dit is een uitdagende tijd, de salons zijn gesloten en kappers zijn niet in staat om te doen wat ze het liefste zouden willen; mooi haar maken! 

Gratis platform

De Kappers Solidariteitscampagne werkt samen met HelpYourSalon.nl om een gratis platform te bieden voor de verkoop van online vouchers. Deze zijn ontworpen om bedrijven, zoals kapsalons en zelfstandige kappers, te helpen de social lockdown te overleven met de middelen om een onmiddellijke cashflow te genereren.

Het opzetten is snel en eenvoudig:

  • Er is geen eigen online shop nodig.
  • Eenvoudige registratie in minder dan twee minuten.
  • Koppelen of aanmelden bij een PayPal-rekening.
  • Gepersonaliseerde online vouchers voor elk type waardebon of schenkingsregeling.
  • Inkomsten uit verkoop worden direct overgemaakt naar de PayPal-account van de kapper – geen tussenpersoon, geen vertraging.
  • Informeer je klanten via social media, WhatsApp en meer.
  • Het creëren van de online vouchers is gratis.

 

Hoe het werkt

Loyale klanten kunnen online vouchers kopen die ingeleverd kunnen worden wanneer de salon opnieuw wordt geopend. Salons kunnen ervoor kiezen om online vouchers aan te bieden om zo hun business te blijven stimuleren, terwijl de salon gesloten is.

Meer informatie of meedoen? Kijk dan hier.

#TOGETHERWESTAND
#HelpYourSalon