Haartrends spring/summer 2019

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Je zult nooit genoeg geïnspireerd zijn voor een nieuw seizoen. Er is altijd wel een outfit op een catwalk waar je ideeën door krijgt of een kapsel waar je handen van gaan jeuken: zo graag wil je jouw draai eraan geven. StyleVision licht vier draagbare maar stuk voor stuk stijlvolle trends voor je uit. Perfect voor de warmer wordende dagen en basic genoeg om er toch nog een persoonlijke touch aan te geven.

No fuss

De zomer blijft het seizoen zonder al te veel poespas, wat het haar betreft. Beach ready, lang tot halflang haar is natuurlijk een seizoensklassieker. Maar dan wel met een supergezonde basis. Natuurlijke krullen, golvende lokken en messy do’s waar ogenschijnlijk heel weinig moeite voor is gedaan. Perfect voor alle zinderende temperaturen en elk Coachella meisje: jong en oud.

Minimalistic perfection

De ultrasteile lokken die Kim Kardashian (nog) populair(der) heeft gemaakt waren even uit het straatbeeld verdwenen, maar lijken weer helemaal terug in het modebeeld. Met het grote verschil dat ze nu gecombineerd worden met een sophisticated look. Minder glam dus en wat vaker onopvallende prints, effen kleuren, volwassen outfits en een minimalistische uitstraling.

Lijnenspel

Niet voor iedereen weggelegd, maar daarom wel een (niche)trend die we uitlichten: de keiharde pony. Liefst iets te lang en in combinatie met lang, steil haar. Een iets minder opvallend exemplaar kan ook, want pony’s maken sowieso een langzame rentree. Of dat nou een nonchalante versie is, krullend of maatje XXL.

Wetlook couture

Wetlooks die uitlopen in dromerige krullen, korte en lange wetlooks, in combinatie met kuiven of hele nonchalant: wetlooks lijken de hair couture van dit seizoen. Het it-kapsel voor modemoedigen, en voor (bijna) elk haartype of -lengte een optie. Elke stijl kan gecombineerd met deze do: van couture tot denim of een beach look. Wij roepen ‘m alvast uit tot hét kapsel van 2019.