Global Curl Concept: voor wie alles wil weten over krullend haar

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De specifieke verzorging en styling van krullend haar is de laatste jaren gelukkig enorm in opkomst want het aantal mensen met krullen groeit met de dag dag. Reden te meer om als kapper/haarstylist mee te gaan in deze beweging die al lang geen trend meer genoemd kan worden.

En laat nou ook het Global Curl Concept van Charlene Haga dit jaar zijn vijfjarige verjaardag vieren… Dit wordt gevierd met een branding statement in de vorm van een geweldige collectie.

Alles voor krullend haar

Global Curl Concept biedt alles voor krullend haar, het is een verzamelnaam voor vele krulkniptechieken (en de bijbehorende opleidingen), verzorging en styling. Er wordt daarbij in de eerste plaats gekeken naar de krulsterkte en de wens van de klant. Daarna wordt de rek van de krullen getest om het beste product- en verzorgingsadvies te kunnen geven voor de juiste vocht/proteïne balans. Deze balans zorgt voor de mooiste, pluisvrije en veerkrachtige krul. 

© Raoul Hollants Photography.

Krullend haar stylen en drogen

Vervolgens wordt in samenspraak met de klant op zoek gegaan naar de stylingmethode die het beste bij de klant past en daar worden de stylingproducten op afgestemd. Dit betekent dat de klant het haar volledig kan drogen met een Denman Brush en diffuser, maar ook gewoon aan de lucht kan laten drogen. 

© Raoul Hollants Photography.

Over de krullencollectie

Charlene: “Het groene en natuurlijke spreekt mij enorm aan omdat dit ontzettend fijn is voor krullend haar. Het natuurlijke past ontzettend goed bij verduurzamen, wat wij ook doortrekken in onze salons. De Cactusoase in Ruurlo is een prachtige groene en natuurlijke omgeving en de cactussen geven het geheel een stylish touch.” 

© Raoul Hollants Photography.

Website Global Curl

Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan een vernieuwde website waarop alles over krullend haar te vinden is: https://www.globalcurl.com/ en check vooral ook de cursusonderdeel voor wie zich (verder) toe wil leggen op krultechniek: https://www.globalcurl.com/#

Haar: Charlene Haga
Visagie: Darien Touma
Styling: Annet Veerbeek
Fotografie: Raoul Hollants
Locatie: De Cactusoase in Ruurlo

© Raoul Hollants Photography.