Draagbaar haar van The Color

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
The Color creative team, onder leiding van Floor Mulder heeft in samenwerking met Matrix een nieuwe campagne gelanceerd die geheel in het teken staat van women empowerment en mooi en draagbaar haar. Daarom heeft The Color ervoor gekozen om geen traditionele modellen in te zetten, maar zes ambitieuze en inspirerende vrouwelijke rolmodellen. Deze rollen worden vervuld door sportvrouw Ellen Hoog, juwelenontwerpster Maria Kooistra, influencer Nathalie Kemna, HR-assistent en Influencer Wiep Boers, blogster Celeste van Joost en PR dame Eva van der Mei. Deze Color Ambassadors werden ieder voorzien van een unieke tailor-made haarkleur, waarmee de sterke persoonlijkheid van elk van de vrouwen onderstreept wordt. Je ziet ze allemaal in editie zes van StyleVision.

Iris Poldervaart, creative director The Color: “Wij hebben er bewust voor gekozen om het haar realistisch te stylen tijdens de shoot en in de campagnevideo. Geen krullen of een mega volume dat je thuis als consument zelf niet kunt maken. Geen ingewikkelde bouwwerken, maar mooi draagbaar haar, met de meest prachtige kleurtechnieken. Speciaal zoals The Color Specialisten van The Color dit kunnen maken; tailor-made en helemaal afgestemd op jouw karakter en gezicht.”

The Color

The Color is het eerste salonconcept in Nederland waar de focus ligt op haarkleuren. Je vindt The Color salons in Amsterdam de Pijp, Amsterdam-West, Amsterdam de Jordaan en Nijmegen. Wat The Color zo onderscheidend maakt is dat The Color Specialists de volledig op maat gemaakte kleuren altijd aan de Color Bar in het zicht van de klant bereiden. Het advies van de specialisten wordt gevisualiseerd door middel van tutorials en een digitaal lookbook, aangeboden via tablets en tv- schermen in de salons.

Are you The Color?

2018 was een belangrijk jaar voor haarkleurconcept The Color, en 2019 belooft nog beter te worden. The Color breidt uit, en verovert langzaam maar zeker heel Nederland. In de nabije toekomst zullen er door heel Nederland meerdere nieuwe salons geopend worden d.m.v partnerships. The Color nodigt dan ook alle enthousiaste en gedreven nieuwe en bestaande ondernemers uit om onderdeel te worden van het meest bijzondere en vernieuwende haarkleurconcept van Nederland. Ga voor meer informatie naar: www.thecolor.nl/partnership!