Coiffure Award gala verzet naar 2021

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Pas vanaf september zijn evenementen weer toegestaan, in welke vorm? Dat is nu nog koffiedik kijken. En hoewel de hele branche enorm veel zin had in de 29ste editie van de Coiffure Awards, is toch besloten om het gala te verzetten naar volgend jaar: zondag 18 april 2021.

Het welzijn van de genomineerden, genodigden, partners en medewerkers staat voorop en de Coiffure Award organisatie wil geen risico nemen. Een van de mooiste aspecten van het Coiffure Award gala is het met elkaar vieren van het mooie kappersvak. De genomineerden en winnaars moeten de eer krijgen die ze toekomt. Zij verdienen het om tijdens een van de belangrijkste momenten uit hun carrière op het grote podium te shinen! Bij het gala ontmoeten iedereen uit de  branche elkaar en dit is met de huidige onzekerheid ten aanzien van de invulling van evenementen en de context van social distancing niet vanzelfsprekend. Daarom is besloten het Coiffure Award gala uit te stellen.

Coiffure Awards

De inzending van Ilse de Jager, Capaldi Kappers Leeuwarden.

Coiffure Awards gaan hoe dan ook door

Laura van de Graaf namens de Coiffure Award organisatie: “De bekendmaking en uitreiking van de Coiffure Awards gaat hoe dan ook door op zondag 18 april 2021, het aftellen kan beginnen. Of er, zoals gebruikelijk, zo’n duizend mensen in Studio21 kunnen, blijft op dit moment nog onzeker. Maar de bekendmaking van de winnaars gaat hoe dan ook op 18 april 2021 plaatsvinden. Hoe het er precies uit gaat zien, dat wordt de komende tijd vormgegeven. Omdat het gissen is hoe de wereld er dan uitziet, worden er verschillende scenario’s gemaakt.

Het hart van de Coiffure Awards

Het gaat natuurlijk om een wedstrijd en om de nieuwe winnaars. Dat is het hart van de Coiffure Award. Maar wij hebben de afgelopen maanden ook gedacht: je kan je de bekendmaking van die winnaars zonder publiek heel moeilijk voorstellen. Dat zal echt een van de laatste opties zijn. Als het niet anders kan, kan het niet anders. Daar zullen we op een of andere manier rekening mee moeten houden, maar we gaan ons uiterste best doen om die beslissing niet te hoeven nemen. We moeten realistisch blijven, niemand weet of het volgend jaar helemaal door kan gaan zoals we nu bedacht hebben. Toch hebben we er vertrouwen in dat we er hoe dan ook een fantastisch feest van gaan maken.”

Nog even geduld dus…en tot die tijd, houd deze site in de gaten: www.coiffureaward.nl