Arjan Bevers wordt ambassadeur Schwarzkopf Professional

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Tijdens een digitale bijeenkomst vertelde Arjan Bevers, eigenaar van Avanti Kappers uit Helmond, ons dat hij vanaf 1 januari 2021 als ambassadeur exclusief aan Schwarzkopf Professional verbonden is.

Sinds een aantal jaar werkt Arjan in zijn salon met de kleurproducten van Schwarzkopf  Professional. Daarnaast verzorgde hij trainingen in de ASK Academies in Werkendam en Brussel en stond als freelancer op het podium tijdens introducties van nieuwe kleurproducten als Igora Vibrance, BlondMe,  ChromaID en TBH. Voor dit laatste product was Arjan al Brand Ambassador.  

Inmiddels heeft Arjan bij het hoofdkantoor van Schwarzkopf Professional in Hamburg veelvuldig  meegewerkt aan internationale shoots voor de diverse color brands en was hij betrokken bij de  internationale trainingen met de nieuwe trends van Essential Looks. Voor het komend jaar staan relaunches en shoots voor o.a. Igora Royal en ChromaID op de planning en  en gaat Arjan deel uitmaken van het global Essential Looks team. 

Om de samenwerking te formaliseren is er een samenwerkingsovereenkomst getekend, waarin Arjan  Bevers voor meerdere jaren zijn commitment aan Schwarzkopf Professional gegeven heeft. Dit betekent  dat hij vanaf nu de titel Global Digital Education Ambassador Schwarzkopf Professional zal krijgen.  

Marjon Stamsnijder: “Wij verheugen ons zeer op de samenwerking, die voor meerdere jaren is  bekrachtigd. Samen met Arjan gaan wij een mooie toekomst tegemoet.” 

Arjan Bevers: “Ik voel me heel erg thuis bij Schwarzkopf Professional. Als kapper wil ik met de beste  producten werken om het mooiste haar te kunnen maken!” 

Laura van de Graaf: “De samenwerking met Arjan is de laatste jaren steeds intensiever geworden, dit  ambassadeurschap is daar een logisch gevolg van. Arjan past perfect bij ons merk, mede door zijn  geweldige passie voor het kappersvak.”