The Hair X-perience 2019

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Het aanbod op de derde editie van The Hair X-perience op 26 en 27 mei is gevarieerd en uitgebreid. Naast de 100 merken (van kleur- en stylingsproducten tot scharen en saloninrichting) is er een omvangrijk programma met shows, tips & tricks, technieken en trends voor iedere kapper: van leerling tot ervaren hairstylist.

Het overgrote deel van het programma van The Hair X-perience is definitief. Zo is er weer de befaamde Mainstage. Ook dit jaar wordt hier groots uitgepakt door onder andere Honma Tokyo, Haircompany Professional en Jean Paul Mynè. Zij geven hier inspirerende shows vol entertainment. Tijdens de show van Honma Tokyo worden drie productlijnen gepresenteerd door stylisten Vislene Ferreira, Gleiton Pedro en Ernesto Cabal. Tijdens de show van Haircompany Professional laten William Whatley uit de USA voor All-Nutrient en Carl Zacchau uit Dubai voor Mash-up vooral veel mooi haar zien. De show van Jean Paul Mynè wordt gegeven door Roza Awetisian, een artiest die (inter)nationaal bekend staat om haar kleurtechnieken. Tijdens de show laat zij de laatste trends zien, presenteert ze nieuwe kleuren, komen heren aan bod en showt ze opsteektechnieken.

Demo Squares

Verder zijn voor iedere kapper op The Hair X-perience meerdere Demo Squares te vinden. Hier worden korte, praktische demo’s gegeven van draagbare knip- en kleurtechnieken, producten uitgelicht en opsteektechnieken uitgelegd. Er komen allerlei thema’s aan bod: van avant-garde tot festival looks. Op Barber Square worden vaktechnische demo’s op het gebied van knippen en scheren verzorgd. Onder meer Wahl en Pomade-Online.nl komen hier in actie.

Business Centres

Voor saloneigenaren en managers zijn er twee Business Centres. Hier wordt kennis gedeeld om je salon toekomstproof te maken met onderwerpen als ‘privéproblemen op de werkvloer’, ‘nieuwe klanten aantrekken’ en ‘meer omzet per klant behalen’. Er zijn twee verschillende Business Centres waar op beide dagen ervaren sprekers uit de branche zoals Floor Kleyne en Hein van Gastel het podium betreden.

Look & Learn Theater

Het Look & Learn Theater richt zich ook op educatie met onder andere demonstraties van Trinity Haircare waar draagbare kapsels volgens de nieuwste trends worden getoond. Juist geen podiumkapsels, maar looks waar je direct mee aan de slag kan. Ook Hans Beers en zijn team geven een uitgebreide demonstratie waarmee zij laten zien hoe kappers moderne coupes knippen gebaseerd op Sassoon knip- en stylingtechniek.

HairTalk

Een nieuwe onderdeel is HairTalk: in deze cocktailbar ontmoeten hairstylisten (inter)nationale bekendheden uit het vak zoals William Whatley, Floor Kleyne en Indyra van Gastel.

Awards

Last but not least: de awardshow van de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon 2019 vindt plaats tijdens The Hair X-perience op zondagmiddag 26 mei. Gemeentewinnaars kunnen vooraf met hun award op de foto met stylist Maik de Boer.

 

De derde editie van The Hair X-perience vindt plaats op zondag 26 en maandag 27 mei 2019 in Evenementenhal Gorinchem en is op deze twee dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur.
 www.hair-xperience.nl