#SupportYourSalon

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De kappersbranche heeft het zwaar door de gevolgen van het coronavirus. Alle kapperszaken hebben noodgedwongen hun deuren moeten sluiten. Om de branche door deze moeilijk tijd heen te helpen heeft het Nederlandse familiebedrijf Keune Haircosmetics het initiatief #SupportYourSalon ontwikkeld.

Keune nodigt de Nederlandse kappersbranche uit om zich aan te melden op het platform. Inmiddels hebben meer dan 400 salons (dd 24/3) zich aangemeld en het aantal blijft groeien. 

Klanten helpen salons met #SupportYourSalon

Consumenten kunnen hun favoriete salon helpen door op www.supportyoursalon.com een waardebon te kopen met een waarde van 25, 50 of 100 euro. Een zelfgekozen bedrag is ook mogelijk. Keune draagt zorg voor een snelle uitbetaling aan de salons. Uiteraard komt het gehele bedrag van de waardebon ten goede van de gekozen salon. Consumenten kunnen hun waardebonnen verzilveren zodra de salons hun deuren weer openen. Zo kan iedereen zijn of haar favoriete salon door deze lastige tijd heen helpen.

Hoe het werkt…

  • Het is idee is simpel. Via www.supportyoursalon.com kan je waardebonnen verkopen voor een toekomstig uit te voeren salonbehandeling.
  • Inschrijving en deelname is gratis.
  • Het doel van dit initiatief is om de komende weken, waarbij jouw salon (gedeeltelijk) gesloten is, toch inkomsten te generen.
  • Het initiatief is voor alle kapsalons in Nederland, ongeacht waar je salon is gevestigd en welk merk je voert – dus dit geldt niet alleen voor Keune kappers.

 

#SupportYourSalon