StyleVision blijft je informeren, ook in tijden van Corona

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De gevolgen van het Coronavirus en alle maatregelen om het virussen te bestrijden hebben ook invloed op de kappersbranche. De redactie en uitgever van StyleVision leeft mee met alle kappers, hun klanten en toeleveranciers die door de maatregelen in grote problemen terechtkomen.

Ook StyleVision moet zich aanpassen aan de voortdurend veranderende omstandigheden. De uitgeverij heeft ons gevraagd om editie 2 en 3 te combineren. We hopen dat je hiervoor begrip hebt. Half mei kun je een themanummer verwachten over De Man, maar ook artikelen met adviezen over deze Coronacrisis.

StyleVision blijft actief om je in deze onvoorspelbare tijd zo goed mogelijk te informeren over de onderwerpen en het nieuws dat voor jou en je salon van belang is. Dat doen we vooralsnog vooral online en via social media. Je vindt onze site op www.stylevision-magazine.nl en ons laatste nieuws ook in de actieve Facebookgroep.

Heb je nieuws dat je graag wilt delen met je collega’s? Laat het ons weten! Dan delen we die informatie graag en bieden we samen deze moeilijke periode het hoofd.

Namens het hele team van StyleVision wens ik jou, je dierbaren en je klanten veel sterkte in deze verwarrende tijden.

Femke van Soest
Content Manager StyleVision magazine

Jacha Rootlieb
Content Regisseur StyleVision magazine