MCB by Beauté Sélection

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Op zoek naar inspiratie met een Franse twist? Een uitje met je team? Wat te denken van MCB by Beauté Sélection in Parijs? Deze vakbeurs voor de beauty- en kappersbranche vindt plaats van zaterdag 14 tot en met maandag 16 september.

Je vindt er een wereld aan internationaal talent, kwaliteit en creativiteit. Uiteraard worden er nieuwe producten en services gepresenteerd, in combinatie met verschillende shows.

Vanuit de hele wereld komen de meest getalenteerde professionals op het gebied van haar, make-up en nagels, tezamen met internationale merken.

Wat kun je verwachten? 280 Exposanten, 500 merken en meer dan 5.000 bezoekers uit 80 landen. Meer dan twaalf uur aan catwalk shows waarbij internationaal talent hun visie deelt op het gebied van haar en make-up.

MCB

Fotografie: Pascal Latil

 

Ook vinden er verschillende zakelijke conferenties, presentaties, ronde tafelgesprekken, workshops en trainingen plaats. Op zondag 15 september draait alles om trends, innovaties en creaties, maandag 16 september staat in het teken van training.

Uiteraard vinden er verschillende wedstrijden plaats, wat te denken van Hairworld, waar vorig jaar 1.300 kappers uit 44 landen aan meededen? Ook worden de Innovation Awards uitgereikt.

MCB

Fotografie: Pascal Latil

MCB

Fotografie: Pascal Latil

MCB

Fotografie: Pascal Latil

Nieuw dit jaar is dat een tweede hal (6) is toegevoegd aan dit evenement, deze hal is geheel gewijd aan modeshows, demonstraties, workshops, trendpresentaties en wedstrijden.

MCB

Fotografie: Pascal Latil

 

Waar? Parijs, Porte de Versailles, hal 4 en 6, wanneer? zaterdag 14 september, (14.00-19.00 uur), zondag 15 september (09:30-19.00 uur) en maandag 16 september (09:30-17:30 uur). Meer info? Check: www.mcbbybeauteselection.com