Haarmodelijn 2019

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Op 18 maart barst in de Flint te Amersfoort het vaktechnisch en hairfashion event los onder de naam, de Haarmodelijn. Een inspirerende showcase, bomvol vaktechnische presentaties en met extra veel aandacht voor fashion en trends.

Fashionbewuste kappers kunnen hun hart ophalen bij de topshows van onder andere de Haarmodelijn (powered by KIS en L’Anza). Maar er is meer! Tijdens verschillende shows komen alle aspecten van het vak voorbij. Zo is er volop aandacht voor knip- en stylingtechnieken, maar ook voor mannentrends en de nieuwste kleurtrends en -technieken. En als je een echte lang haar fan bent, mag je de geweldige show van de internationale topkapper en lang haar goeroe Patrick Cameron zeker niet missen! Je kunt dit allemaal ‘up close and personal’ bekijken, dat wil zeggen dat je het prima van dichtbij kunt zien. Tijdens de shows, maar ook op het inspiratieplein waar allerlei demo’s worden gegeven.

 

Toolkit

Na de showcase krijg je ook een ondersteunende toolkit mee naar huis. Daarin is allerlei vaktechnische uitleg en prikkelend marketingmateriaal te vinden dat betrekking heeft op de trends die tijdens de showcase zijn gepresenteerd. Daarmee kun je direct aan de slag in je salon.

Wil je ook naar de show? Kijk dan even op de site van de Haarmodelijn.