Gratis met Indola naar Festival Zand

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Strandfestival ZAND wordt op zaterdag 24 augustus 2019 voor de 12e keer gehouden op het strand van Almere. ZAND is een dag lang heerlijk over het strand van Almere lopen en overal genieten van verrassende acts en muziek: live optredens van de beste Nederlandse artiesten, zoals Guus Meeuwis, Maan, André Hazes en nog veel meer en dansen tot je niet meer kunt op dancemuziek van bekende DJ’s. Bij ZAND is het ouderwets losgaan en we mogen van Indola kaartjes weggeven.

Speciaal voor de dance liefhebbers is er ZAND Danst: een area met de hele dag bekende DJ’s en dancemuziek. ZAND Danst is met je blote voeten in het zand en een cocktail in je hand dansen op platen van onder meer 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo en Kris Kross Amsterdam. Dé ideale plek om het ultieme zomergevoel nog één keer te beleven!

Feest

Zin om lekker los te gaan? Zin in heerlijk foute hits in zweterige tenten en caravans? ZAND Feest is waar je moet zijn! Hier is het de hele dag party. Meezingers, -springers, karaoke en vooral heel veel gezelligheid. Een dagje Strandfestival ZAND is niet compleet zonder een bezoek aan deze knotsgekke area!

Winnen, winnen, winnen

We mogen van Indola twee keer twee kaarten weggeven, dus laat snel een comment achter op onze Facebookpagina of die van Beautyweb.nl en vertel ons wie jij mee wilt nemen naar Festival Zand!