Genomineerden Coiffure Award 2019 bekend

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De genomineerden van de 28ste editie van de Coiffure Award zijn bekend. Vandaag zijn de 95 genomineerden van de grootste en meest toonaangevende kappersprijs van Nederland geïnformeerd dat hun inzending is geselecteerd door een gerenommeerde nationale en internationale jury. De uitreiking van de 13 awards vindt plaats op zondagavond 12 mei.
Inzending Sonya Bloemhard

Zowel de Nederlandse als de Engelse jury was vol lof over de inzendingen van dit jaar. Angelo Seminara (meervoudig British Hairdresser of the Year): “Ik heb de eer om in verschillende landen te jureren bij de Hairdressing Awards, waardoor ik het niveau onderling goed kan vergelijken. De kwaliteit van de Nederlandse haarcollecties is ontzettend hoog. Wat mij betreft speelt Nederland -samen met de UK en Australië – internationaal op het hoogste niveau mee.”

Voorzitter van de vakjury, Berni Ottjes (NL jury voorzitter), doet er nog een schepje bovenop: “De Coiffure Award is een Nederlands platform dat wereldwijd bekendheid heeft, waar je je als kapper creatief kunt uiten en waar je je werk kunt laten zien. Het was bijzonder fijn om te jureren, ik heb heel mooi werk gezien, intense collecties waar veel werk in is gestoken. Het was mooi om als voorzitter met een team prachtige mensen te mogen jureren. Ik ben heel erg trots op Nederland.”

Voor het eerst dit jaar hebben studenten van de Nederlandse Kappersakademie & ROC deelgenomen in de categorie Young Talent Award. “Deelname aan de Coiffure Award geeft vaak een boost aan je carrière als (jonge) kapper”, aldus Martijn Abers (algemeen directeur NKA).

Coiffure Awards

Inzending Mariel Meijer


De Coiffure Award – die in 1992 is opgezet door Schwarzkopf Professional en Coiffure Media -streeft ernaar de kappersbranche naar een hoger niveau te brengen en zet zich in voor de promotie van de kapper. Alle aandacht gaat uit naar het vakmanschap dat de kappers met veel passie laten zien.

De inzendingen van de genomineerden vind je op coiffureaward.nl

Coiffureaward.nl
Facebook.com/coiffureaward
Twitter.com/coiffureaward
Instagram.com/coiffureawardNL