BarberSociety Live 2020 geannuleerd

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Vanwege de afgekondigde nieuwe maatregelen van de Nederlandse regering, waaronder het verbod op evenementen tot 1 juni 2020, is BarberSociety Live dit jaar geannuleerd.

De organisatie zegt: “Wij zijn uiteraard terneergeslagen dat het event geen doorgang kan vinden. Echter, we zijn ons ervan bewust dat ziekenhuizen volstromen en dat er veel branches, waaronder de kappersbranche, hard worden geraakt. We vragen wat geduld om de gevolgen van deze drastische maatregel door te nemen. De komende tijd maken wij meer informatie bekend rondom de annulering van ons evenement en alle gevolgen hiervan voor onze bezoekers.”

Vijfde editie komt

En: “Maar een vijfde editie zal er komen! Wij willen deze editie doorschuiven naar volgend jaar om alsnog ons jubileum te vieren. We zullen samen met sponsoren en de diverse betrokken partijen de mogelijkheden voor BarberSociety Live 2021 bespreken. Ons mooie vak zal de barbers/herenkappers en geïnteresseerden in de toekomst zeker weer samenbrengen. Laten wij met zijn allen volgend jaar die knaller van een BSL editie neerzetten, geïnspireerder dan ooit! Ondertussen blijven wij ons natuurlijk inzetten voor het barber/herenvak, mede door ons magazine en social kanalen. Wij hopen dat iedereen deze zorgelijke situatie te boven komt en in goede gezondheid blijft en wensen je veel wijsheid en sterkte toe.”

www.barbersocietylive.com