3 Interieurtips van Guy

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
‘Beleving’, ‘experience’, ‘wauw-effect’: niet alleen de consument wil verrast worden. Ook jij als kapper vindt het vast inspirerend om iets bijzonders te beleven. Iets wat je niet van tevoren kon bedenken. Guy Sarlemijn heeft menig kapsalon omgetoverd tot dat 'wow-effect' en geeft je hier even drie interieurtips. You're welcome!
  1. “Een interieur moet zeker 10 tot 15 jaar meegaan, dus kies voor maatwerk en kwalitatief hoogwaardige basiselementen als vloeren en wanden.”
  2. “De eerste stap bij het ontwerpen van je salon is de routing. Begin met het bedenken van een routing die rust in de salon geeft en waarbij niet iedereen door elkaar loopt. Voor een klant moet het meteen duidelijk zijn waar hij of zij heen moet.”
  3. “Verlichting is een andere belangrijke pijler en altijd weer een grote uitdaging. Je moet balans creëren tussen de juiste sfeer en het juiste licht om bij te werken. Ik durf te zeggen dat 9 van de 10 klanten die voor het eerst bij ons komen in het verkeerde licht staan te werken.”

Neem voor meer info contact op met Guy Sarlemijn Design: www.guysarlemijn.com.