Word member van het
StyleVision-platform!

Maak nu extra voordelig kennis met StyleVision en Beautyweb

StyleVision helpt jou als kapper om je visie als kapper en ondernemer te bepalen. We hebben vier handige pijlers die je zowel in het magazine als online kunt terugvinden: Visie op Salon, Visie op Stijl, Visie van Experts en Visie op Producten. Praktisch, to the point en direct toepasbaar!
Geen avant-garde, maar kapsels en business met beide benen op de grond. Voor jou dus! StyleVision Magazine

Toegevoegde waarde voor jou én de consument!

Met StyleVision zorg je voor nog meer visie op jouw vak, maar wij zorgen ook voor meer klanten in jouw salon. Wil jij jouw bedrijf in de spotlight zetten en meer klanten trekken? Zet dan jouw salongegevens op het compleet vernieuwde consumentplatform Beautyweb! Wij zorgen voor optimaal bereik met de juiste content.

Word nu member van het StyleVision-platform en Beautyweb

Je ontvangt alle StyleVision edities in print en op je tablet, toegang tot exclusieve online expertsessie én een uitgebreide vermelding op het binnenkort compleet vernieuwde consumentenplatform BeautyWeb.
Kortom: je wordt member van het StyleVision-platform! Dit houdt in:
• Zes edities StyleVision per jaar: vier dikke inspiratie-edities van StyleVision en twee online haarspecials ( t.w.v. € 84,30,-)
• Uitgebreide vermelding op het compleet vernieuwde consumentenplatform Beautyweb (t.w.v. € 90,- per jaar  / € 7,50 per maand)
• Gratis producten en kans op prachtige cadeaus via Facebook

Je betaalt nu slechts € 75,- voor dit pakket i.p.v. € 175,-.

Na het eerste jaar wordt het abonnement op StyleVision automatisch omgezet naar een regulier jaarabonnement (€ 84,30,- per jaar). Na het eerste jaar zal de uitgebreide vermelding op Beautyweb een betaalde uitgebreide vermelding worden (t.w.v. € 90,-  / € 7,50 per maand).

Vul hieronder het formulier in en wij verwelkomen je graag als member van het StyleVision-platform.

Ik word member van het StyleVision-platform