Nieuws

Praktijkgerichte opleiding haar en/of visagie

Praktijkgerichte opleiding haar en/of visagie

Een passie voor haar en/of visagie? Maar geen zin in een lange opleiding met veel theorie? Is de Nederlandse taal een (te) groot struikelblok voor je? Dan is een opleiding bij Aangenaam Leren misschien wel iets voor jou.

De kappersopleiding bij Aangenaam Leren is een intensieve opleiding, maar gaat wel in een sneltreinvaart. In 18 weken leer je alle basisbeginselen van het kappersvak. Tijdens die periode komen de theorie en (vooral) de praktijk van het knippen, snijden, föhnen, permanenten, watergolven, verven aan bod voor zowel voor heren- als dameskappers.

Meer interesse in visagie? Of misschien je kennis uitbreiden? Dan kan de opleiding visagie wat voor jou zijn. Deze moderne visagie-opleiding gaat verder dan alleen make-up. Natuurlijk leer je alle basistechnieken, maar je gaat ook moodboards en face charts maken, in combinatie met make-overs. Voor deze opleiding is geen vooropleiding nodig. De opleiding is er voor iedereen die gek is op make-up. Ook deze opleiding is vooral op de praktijk gericht en is uitermate geschikt voor voor (aankomend) schoonheidsspecialisten, kappers en hairstylisten.

Op 20 januari vindt de open dag van Aangenaam Leren plaats, kijk op www.aangenaamleren.nl voor meer informatie.