Nieuws

Met korting naar Beauty Trade special

Met korting naar Beauty Trade special

Houd jij je naast het maken van mooi haar ook bezig met make-up en/of nagelstyling en schoonheidsverzorging? Overweeg dan eens een bezoek aan Beauty Trade special in de Utrechtse Jaarbeurs. Het beautyevent van Nederland bestaat dit jaar 25 jaar en deze jubileumeditie belooft boeiender en inspirerender te worden dan ooit tevoren.

De gevarieerde beursvloer telt meer dan 170 stands en door het zeer uitgebreide programma van lezingen en workshops in combinatie met veel beursaanbiedingen wordt Beauty Trade special een wel heel aantrekkelijk evenement. Zin in wat voorpret? Bekijk dan alvast eens het gevarieerde lezingenprogramma in de vier verschillende kennistheaters op de beursvloer. Allerlei experts uit de beautybranche praten je daar in inspirerende sessies bij over de laatste trends en ontwikkelingen op hun vakgebied. In totaal zijn er vier verschillende kennistheaters, waarvan er twee speciaal ingericht zijn voor nagelstylisten en twee in het teken staan van Beauty Care.

Een voorproefje van wat het lezingenprogramma zoal te bieden heeft? Wat te denken van ‘Haarproblemen, de kale feiten’ door Wilma Dufrenne, powered by Pro Haarzorg op zaterdag en maandag om 10.45 uur. Hoe zien de klinische aspecten van haarproblemen eruit? Wat zijn de behandelopties en wanneer heeft welke behandeling zin? En hoe ziet de markt voor haargroeitherapie eruit? Volg deze lezing over haarproblemen en je weet alles over de (on)zin van mogelijke behandelingen.

Let op: deze beurs is alleen toegankelijk voor professionals!

Met korting naar de beurs? Dat kan. Wij hebben een aantal kortingscodes beschikbaar voor jou als lezer van StyleVision. Je bezoekt de beurs dan voor de speciale kortingsprijs van 12,50 euro (bij online registratie)? Stuur ons voor 24 maart een berichtje via: redactie@stylevision-magazine.nl en je maakt kans op een kortingscode.