Nieuws

Top Hair Trend & Fashion Days 2016

Top Hair Trend & Fashion Days 2016

Onder het motto ‘Rock your Head’ begroet Top Hair Trend & Fashion Days op 5 en 6 maart 2016 in Düsseldorf bezoekers van overal ter wereld. Met de combinatie van vakbeurs, shows, workshops en congres mag Top Hair toch wel de toonaangevende beurs voor kappers worden genoemd. Op het grote showpodium van de beurs TOP HAIR zullen internationale sterkappers met hun teams spectaculaire shows presenteren. Op de unieke catwalk in de showhal 8a zet de crème de la crème haar beste beentje voor. Robert Cromeans, Global Artistic Director van John Paul Mitchell Systems zorgt voor het hoogtepunt op zaterdagavond. De Schot brengt samen met z n team een hommage aan de visionaire kapperskunsten en bepaalt de internationale standaard. Na de inspirerende perfomance tijdens de afgelopen editie is Patrick Cameron, de Britse legende op het gebied van opgestoken haar, opnieuw in Düsseldorf te gast. Andere highlights binnen het programma worden gevormd door de ombrespecialist Guy Tang uit Hollywood en Toni & Guy voor Redken. Bovendien zullen It’s a Man’s world by1o1Barbers, Markus Salm voor System Professional Men met het Creative Team van Wella Professionals en de collectie-highlights van Sebastian, Londa en Sassoon Professional, Mario Krankl & Icono by Goldwell en Live Beautifully by Paul Mitchell te zien z n. Aansluitend is het ‘Party time’. Er kan dan weer met live muziek en party-DJ volop in de beurshal worden gedanst en gefeest.

Op de vier workshoppodia staat alles in het teken van praktische kennis en de nieuwste technieken voor de dagelijkse gang van zaken in salons. De teams tonen op concrete wij ze hun interpretaties van de actuele trends en geven toelichting op kapsels en kleur. Er zijn onder meer presentaties van Paul Mitchell, Kevin Murphy, Hairdeluxe, Wella, Toni & Guy for Redken, Gandini, Markus Salm, Frank Bromann, Sexy Hair, Hair Haus, Sassoon, Markus Hermann, Goldwell, Kemon, L’anza, KIS, Londa, Bärbel Hopf, Davines, Moroccanoil, KMS, Farouk, Swiss o Par, Glynt, Compagnia della Belezza, Sebastian, Selective Professional, magicfoil, Meininghaus en TomICo. De Schnittfabrik zal zich onder het motto ‘Urban Style’ met een nieuw design presenteren. De trendtechnieken vlechten, opsteken, blowdry, extensions, styling en barbering die tijdens de vorige editie voor het eerst werden gepresenteerd zullen wederom in de Schnittfabrik aan bod komen, dit keer inclusief interactieve elementen. Bezoekers kunnen het van dichtbij meemaken, zelf uitproberen en met de experts in gesprek gaan. Dit jaar tonen onder meer Michel Lößel, Marco Wojach, Marco Küvele, Donald Scott, Dana Wittmann, Christian Schneider, Annerose Cutivel, Compagnia della Bellezza, Davines, Iris Sveinsdottir, Danny Verheij en & Raymon Schulte en Jörg Fahn hun kunnen met schaar en tondeuse. Zoals gebruikelijk biedt de Schnittfabrik de bezoekers een veelzijdig aanbod waar ze aan deel kunnen nemen, van kunnen leren en interactief mee aan de slag kunnen gaan.

Het Top Hair-congres biedt kappersbedrijven en ambitieuze medewerkers informatie over thema’s als marketing, salonmanagement, conflicthantering, persoonlijkheidsontwikkeling en teamwork. De thema’s worden op een prettige, heldere wij ze door toonaangevende sprekers die weten waar het binnen een kapperssalon om draait, gepresenteerd. www.top-hair-international.com en www.facebook.de/ tophairtrendfashiondays