Nummer 6, september 2010

Nummer 6, september 2010

Fotografie: www.sharonmoryosef.com
Haar: Mark van Westerop voor www.pro-solo.com
Producten: Bumble and bumble
Make-up: www.angeliquestapelbroek.nl
Model: Aletta@touchemodels
Postproduction: Kfir Benisho

Λ

Ambassador of the Year

Ambassador of the Year

Ieder jaar reikt het Spectrum de award voor Haircolor Ambassador of the Year uit. 6 september was het aan Leontien van Moorsel om deze award in ontvangst te nemen. Natuurlijk ging dit gepaard met veel show en haarmode. De Maassilo in Rotterdam was het decor van de avond waar ongeveer 500 kappers aanwezig waren. Voordat de award door Leontien in ontvangst werd genomen lieten leden van het Spectrum, waaronder voorzitter Fulco Pistoor, Daphne Veld en Betlem Taravilla de nieuwe haarkleurlijn Modern Times zien. Je vindt een sfeerverslag met veel foto’s in Le Salon.

Λ

Salon International

Salon International

Hét kappersevenement van Londen komt er weer aan: van 16 tot en met 18 oktober kunnen kappers van over de hele wereld weer genieten van alle laatste trends op haargebied tijdens Salon International. Steeds meer Nederlanders weten de weg naar Salon International te vinden. Waarom ook niet? Binnen 1.5 uur sta je in Londen, de grondlegger van vele haartrends. En je kunt de beurs natuurlijk ook goed combineren met een weekendje in deze metropool. Alleen bij het zien van de creatieve bezoekers van de beurs (en in de stad) kun je veel inspiratie halen. De laatste producten en noviteiten kun je vinden op de beursvloer, waar distributeurs uit binnen- en buitenland aanwezig zijn. Als je ook geïnteresseerd bent in het showprogramma en de tijden hiervan, kun je in Le Salon het schema lezen.

Λ

PC Catwalk

PC Catwalk

In het nieuwe nummer van Le Salon lees je alles over de PC Catwalk, die in augustus plaatsvond in Amsterdam. Hoewel donkere wolken zich samenpakten boven de Amsterdamse PC Hooftstraat, lieten de echte ‘fashion addicts’ zich daardoor niet weerhouden van een bezoek aan de Grazia PC Catwalk, sponsored by Wella Professionals . Met een catwalk van maar liefst 350 meter, een gratis ‘front row’ van 1200 stoelen en meer dan 80 modellen, gekleed in de herfst- en wintercollectie van winkels uit de P.C. Hooftstraat, was deze modeshow in alle opzichten ‘groots’ te noemen.

Λ

No more bad hair days

No more bad hair days

Bumble and bumble is inmiddels niet meer weg te denken uit de Europese markt. Maar hoe hot and happening is het kappersmerk in zijn geboorteland Amerika? De redactie van Le Salon reisde af naar New York voor een exclusieve kijk achter de schermen bij the House of Bumble, waar een vip treatment op ons wachtte en natuurlijk een rondleiding bij dit imposante merk.

Λ

After summer care

After summer care

Hoewel voorkomen natuurlijk beter is dan genezen, hebben vast niet al je klanten deze zomer de juiste beschermingsproducten voor hun haar gebruikt. De zon en het zee- of chloorwater hebben het haar aangetast. De gevolgen laten zich raden: droog, dof en beschadigd haar is het gevolg, misschien zelfs met een teruggelopen kleur. Aan jou de taak om het haar weer gezond te maken… We hebben een selectie gemaakt van de producten die je hiermee kunnen helpen en ook maakte Mark van Westerop een prachtige serie after summer hair. Reden te meer om de nieuwe Le Salon open te slaan.

Λ

Verder in dit nummer

Actueel: Nieuws uit de branche
Voet bij stuk: Zoete broodjes
Spiegelingen: Yvonne Hairdesign Breda
Sales: Service with a smile
Aankondiging: Salon International
Uitreiking: Haircolor Ambassador of the Year
Fotogalerie
Buitenland: No more bad hair days
Presentatie: PC Catwalk
Achtergrond: Van Beverly Hills naar Tilburg
Special: After summer hair
Thema: After summer care
Steekproef
Inspirerend: 5 minute updo’s
Praktijk: Elegant simplicity
Uitgelicht: Folie op maat
Ondernemen: Keerpunt
Introductie: Design lijn
Chain Reaction: Theorie & praktijk
Uitgekamd: Coos op pad
Producten: Nouveautés

Het volgende nummer van Le Salon verschijnt rond 3 november 2010.