Nummer 3, mei 2010

Nummer 3, mei 2010

Haar: Mark van Westerop voor www.pro-solo.com
Producten: Bumble and bumble en Haircontrast
Fotografie: www.sharonmoryosef.com
Photoshop: Kfir Benisho

Λ

Hairdressers Golf Open

Hairdressers Golf Open

Een jaarlijks terugkerend fenomeen: voor de vijfde keer werd het HG Open golftoernooi voor de kappersbranche georganiseerd door Schwarzkopf Professional. De sportieve kappers verzamelden zich op 19 april in Zoetermeer en op 26 april in Nunspeet. De sfeer zat er goed in en ook aan het weer lag het niet: Het HG Open was wederom een succes. De prijs? Een verzorgde trip naar het seminar in het Franse Vittel. Je leest alles over beide golfdagen in de nieuwste uitgave van Le Salon.

Λ

RP Personal Style

RP Personal Style

In de Republiek, in het trendy Bloemendaal aan Zee, lanceerde Rob Peetoom zijn eigen magazine RP Personal Style met uiteraard veel info over het haar, beauty, mode en make-up voor deze zomer. ’s Middags was de pers in groten getale aanwezig en ’s avonds was het voltallige personeel (ruim 300 man) in de luxe strandtent te vinden. Maar ook enkele BN’ers lieten van zich horen, zoals Fiona Heering, die het eerste nummer in ontvangst mocht nemen en het volgende covermodel zal zijn. Le Salon was aanwezig in Bloemendaal en dit verslag kun je teruglezen in Le Salon.

Λ

America’s Next Topmodel

America’s Next Topmodel

De show van America’s Next Topmodel was in Amsterdam en dat hebben we geweten ook. Hoewel de uitzendingen pas vorige maand in Nederland werden uitgezonden, waren ze al in 2009 opgenomen. De twee finalisten McKey en Samantha kregen hier een fotoshoot, waar een team van Nederlandse toppers een geweldig resultaat neerzette. Le Salon maakte een backstage-verslag en laat de toppers achter de creatie, Mark van Westerop, Pascale Tesser, Sharon Mor Josef en Edwin Oudshoorn aan het woord.

Λ

Pure

Pure

Schwarzkopf Professional presenteerde de nieuwe collectie Essential Looks: Pure. Trends, in combinatie met een geweldig showprogramma en niet te vergeten, heerlijke drankjes en hapjes… 22 maart waren de Central Studio’s in Utrecht afgeladen met kappers, die ook niets van het spektakel wilde missen. Essential Looks weet de catwalktrends al dertien jaar om te zetten naar draagbare creaties. Hoe deze trends er dit seizoen uitzien, lees je uiteraard in Le Salon.

Λ

Fotogalerie

Fotogalerie

Le Salon geeft kappers, zowel national als internationaal, de kans om hun fotowerk in te sturen voor publicatie. Iedere uitgave maken we een selectie uit de meest inspirerende beelden, zoals je hier op de foto ziet van Intercoiffure Mondial met de collectie Moscow’s most beautiful hair. Meer werk kun je in het artikel lezen.

Λ

Verder in dit nummer

Actueel: Nieuws uit de branche
Voet bij stuk: Het geschilde appeltje dat Anko heet
Sales: Kansen
Event: Hairdressers Golf Open
Spiegelingen: Stationskapper in Haarlem
Coverstory: America’s Next Topmodel
Presentatie: Rob Peetoom: magazine en show
Steekproef
Fotogalerie
Inspirerend 5 minute updo’s
Event: Natuurlijk Purely
Praktijk: Cyber sport
Show: Pure…
Ondernemen: Wat ging er mis
Uitgelicht: Het leven van een vertegenwoordiger
Chain Reaction: Multimedia
Uitgekamd: Coos op pad
Producten: Nouveautés

Het volgende nummer van Le Salon verschijnt rond 30 juni 2010.