nummer 6, september 2003

nummer 6, september 2003
Cover
Kapsel & Styling: Andy Uffels
Visagie: Ingrid Burger.
Fotografie: Hans de Vries.
Productie: Penny Slaney.
Model: Elite Models & Max Models.
Met medewerking van TrendyHair Company/Sunglitz.

Fotogalerij: herfst/wintercollecties

Λ Le Salon biedt kappers, fotografen en stylisten de kans hun creaties te tonen in Le Salons Fotogalerie. Met de herfst voor de deur worden de nieuwe herfst/wintercollecties aan de wereld getoond. Kleurige en warme coupes, die je hart sneller zullen doen kloppen! Nick Malenko wil met zijn Magical Collection een avant-gardetintje aan de wereld van haar en mode geven. Met deze prachtige feeërieke creatie is dat zeker gelukt!

Gezond haar in Milaan

Λ Voor dit nummer van Le Salon vergezelde journalist Marco Bosmans topkapper Andy Uffels bij een 'schoonheidswedstrijd' in Milaan. Het Protagonist Event 2003 is een landelijke competitie voor jongeren, waarmee één van de bekendste beautymerken het belang van gezond haar wil verklaren en op zoek gaat naar het mooiste haar van Italië. Meer dan 6000 jongeren schreven zich in, maar na regionale selecties van Rome tot Cagliari en van Bergamo tot Sicilië bleven er uiteindelijk 32 over voor de finale. Ben je benieuwd hoe het haar van de winnaar eruitziet? Kijk dan in Le Salon nummer 6.

Berni Ottjes freakt op kleur

Λ Ben je erg geïnteresseerd in haarkleuringen? Lees dan het verslag over het Spectrum Hair Color Event, met als speciale gast de Zeeuws-Vlaamse Berni Ottjes. Samen met zijn team van Burny's the Hairstudio gaf Ottjes een snelle, informatieve toelichting op tien gekleurde modellen. Alle modellen staan in Le Salon afgebeeld. Dat wordt genieten!

Modern wave

Λ Editie II van de Essential Looks Model Collection van Schwarzkopf Professional is uit! Stap-voor-stap wordt de Modern Wave-coupe gevormd. Revolutionair is een soort voile over de pony, om textuur en beweging aan de coupe te geven.

Klassiek en stoer

Λ In elk nummer van Le Salon kun je meekijken over de schouder van topkapper Andy Uffels bij het creëren van een verrassende lang haar creatie. Dit keer een vrij simpel opsteekkapsel. Gewoon een knoop in het haar maken en vastzetten met enkele schuifspeldjes. Het resultaat is stoer en klassiek tegelijk!

Vakantiesluiting?

Λ De vakantieperiode is achter de rug. Waarschijnlijk ben je zelfs alweer een tijdje aan het werk en lijkt de vakantie een eeuwigheid geleden. Heb je de kapsalon gesloten tijdens de vakantieperiode of werkte een van je collega's gewoon verder? Lees meer op deForum-pagina. Wil jij je mening geven over dit onderwerp? Stuur dan een e-mail met je reactie naarredactie@stylevision-magazine.nlen we plaatsen je reactie op de site.

Verder in dit nummer

Λ
  • Beurs: Salon International
  • Branche: Verlaging van de BTW
  • Haarsymposium in het AMC
  • Talent: Eindpresentatie 2Grow
  • Avant-garde: Het script