Nummer 2, april 2016

Nummer 2, april 2016
Cover:
Foto: Richard Monsieurs
Make-up/haar: Hilda Jonkman voor Inglot
Styling: Fayola Wekker
Design: Monique Désar
Model: Zoe Hoogendoorn, Editorial model management

Λ

Agnes Westerman

Agnes Westerman

Passie en vakmanschap maken dat wat topvisagisten en topkappers onderscheidt van kliederaars en schuurknippers. Zij kunnen altijd mooier en willen altijd beter. Ze leggen de lat hoog. Heel hoog. In de serie Leermeesters spreken we met de talenten aan de top én in de dop. Senioren en junioren beschouwen elkaar, het vak en hun eigen Style en Vision. Deze keer: Agnes Westerman (global master Goldwell), Priscilla en Kevin.

Λ

Visagie

Visagie

In deze editie laat Marike van den Bos, make-up artist en eigenaar van opleidingsinstituut Facefacts Academy, samen met haar team de step-by-step Gloss zien.
Make-up, styling & concept: Marike van den Bos
Photography: Michel Zoeter
Hair: Judith Jager @ Facefacts Academy
Model: Natalia @ Most Wanted Models

Λ

Rondje Fashion Week

Rondje Fashion Week

Sanne Bleeker besloot dat ze dit jaar mee wilde werken aan Fashion week. Die van Londen, Milaan en Par¬ijs welteverstaan! Is ze goed genoeg? Heeft ze een Vanessa Moody of Julia Nobis in haar stoel en krijgt ze de kans om samen te werken met Peter Philips of Diane Kendal en de nodige porties ‘backstage drama’ mee te maken?

Λ

The Building

The Building

Rachel, Estella en Adriana werkten bij B en vonden het zo’n drie jaar geleden tijd voor een nieuwe stap. Ze wisten een ding zeker: het moest geen kapsalon of fabriek worden. Drie vriendinnen die samen een succesvol bedrijf op poten hebben gezet, het elke dag nog even druk hebben en dagelijks met plezier aan het werk gaan. Het klinkt als een droom en dat is het voor de meiden van The Building AMS dan ook.

Λ

Charlotte Tilburry

Charlotte Tilburry

Voor wie de afgelopen weken even niet heeft opgelet…Charlotte Tilbury has landed…in Nederland! Ze is natuurlijk al ruim twintig jaar een icoon op het gebied van make-up en creëerde looks voor bijna iedere celebrity die je maar kunt bedenken. Menig make-up artist ziet haar als grote inspiratie. Charlotte staat bekend om de ‘flawless skin’ die zij weet te creëren en weet daarbij van iedere vrouw de beste versie van zichzelf te maken. Haar eigen productlijn was al een tijd verkrijgbaar in het buitenland, maar gelukkig nu ook bij De Bijenkorf. StyleVision kreeg de kans om Charlotte het hemd van het lijf te vragen. En dat deden we met liefde.

Λ

Verder in dit nummer

News Nieuws uit de branche
Presentatie Sebastian Spring/Summer
Praktijk Free creation
Lookbook Kidhood spring/summer
Steekproef
Business Veertig jaar jubileum Koffijberg
In de kijker Achter de cover
Jubileum Tribute collectie
Creatief A la Cirque du Soleil
A touch of Paul Frisse start
Fotogalerie Collecties uit binnen- en buitenland
Show Essential Looks
Klassewerk ColorCrew The College
Automatisering “Wat mag ik voor u doen?”
Educatie ColorCrew
Klassewerk Avant-garde
Presentatie Nederlandse Haarlijn
Producten Nieuwe producten

Het volgende nummer van StylVision Magazine verschijnt rond 17 juni 2016.