Nummer 1, februari 2016

Nummer 1, februari 2016
Cover:
Haar: Floor Mulder van Colorista
Fotografie: Diederik de Groot
Make-up artist: Maico Kemper
Producten: Matrix Professionals

Λ

Van metaal naar make-up

Van metaal naar make-up

Leon Hajenius kwam, zag en overwon. In 2015 won hij de Make-up Awards en dat terwijl hij pas een aantal jaren werkzaam is in de make-upbranche. Want, waar hij nu werkt met de kleinste precisie, werkte hij hiervoor in de metaalsector waar het er een stuk harder aan toe gaat. Waarom heeft hij voor deze grote overstap naar de beautywereld gekozen? Je leest het in StyleVision.

Λ

Luxurious Minimalism

Luxurious Minimalism

To grey or not to grey? Aan Keune zal het in ieder geval niet liggen want zij weten grijs haar wel heel aantrekkelijk te maken! Kijk zelf maar naar de collectie die we plaatsen gemaakt door niemand minder dan Ilham Mestour.

Λ

Shape it!

Shape it!

Shapen is enorm populair en eigenlijk heel eenvoudig, je moet alleen wel durven te experimenteren en vooral de juiste foundation gebruiken. Helaas gaat daar wel eens wat mis mee. Zorg er dus voor dat je met tinten werkt die perfect matchen met de huid. Met minimaal twee verschillende tinten voorkom je het gevreesde maskereffect. Visagiste Sacha laat je stap-voor-stap zien hoe je dit het beste kunt realiseren.

Λ

Achter de foto

Achter de foto

Wie heeft er mee gewerkt aan deze prachtige foto van Saskia de Brauw in Self Service, hoe zijn ze daar gekomen en wat voor mooie dingen maken ze nog meer. In Style Vision vertellen we meer over de mensen achter de foto. Wie zijn ze en wat beweegt ze? Laat je inspireren door het prachtige werk van dit keer: Craig McDean en Lucia Pieroni.

Λ

De accountancy verandert

De accountancy verandert

Een ondernemer wil ondernemen en kappers en visagisten willen mensen mooier maken. De administratie is voor velen niet meer dan een verplichting, met als gevolg dat het vaak blindelings wordt uitbesteed aan een accountant of boekhouder. “Begrijpelijk, maar helaas kijken veel ondernemers op den duur niet meer kritisch naar de prijs-kwaliteitverhouding”, zegt Humphrey Bruno van Asperion. StyleVision sprak met hem over het slim uitbesteden van de administratie voor ondernemers, en de modernisering in de accountancy.

Λ

Verder in dit nummer

News Nieuws uit de branche
Leermeesters Suzanna Lameijer
Collectie Luxurious Minimalism
Interview Annechien Petiet
Automatisering Reservering gemaakt en geannuleerd
Step-by-step visagie Reflex
Business Meer klanten met ‘grijs haar’
In de kijker Achter de foto
Steekproef
Fotogalerie Collecties uit binnen- en buitenland
Achter de schermen Pumps & penalties
Step-by-step Shape it
Bedrijfsvoering De accountancy verandert
Klassewerk Mieke Petiet
Diary London baby
Interview Van metaal naar make-up
A touch of Paul The last shoot
Praktijk Silver glory
Collectie Perfecte imperfectie
Producten Nieuwe producten

Het volgende nummer van StylVision Magazine verschijnt rond 8 april 2016.