Nummer 3, juli 2015

Nummer 3, juli 2015

 

 

 

 

credits cover:
Haar: Louise Vlaar @pro-solo for Wella Professionals & Balmain hair, Fotograaf: Ivo de Kok, Make-up: Angelique Stapelbroek for Ellis Faas, Styling: Annet Veerbeek

Λ

Achter de foto

Achter de foto

Deze in de kijker zullen we wijden aan één persoon. En daarmee doen we haar eigenlijk nog te kort. Een boek is wat ze verdient. Een 50 meter hoog standbeeld op Trafalgar Square. Een tv-programma en eigen make-up school. Bij zo veel creativiteit hoort een eremedaille en meer. Wij van StyleVision doen wat wij kunnen doen, je kennis laten maken met the one and only Isamaya Ffrench. Alles over deze new kid in town in StyleVision.

Λ

Arjan Bevers grote winnaar Coiffure Award

Arjan Bevers grote winnaar Coiffure Award

Bij de kapperstop van Nederland stond 10 mei rood gearceerd in de agenda. De uitreiking van de Coiffure Awards is ieder jaar weer het event waar je geweest moet zijn en waar genomineerde kappers reikhalzend naar uit kijken. Wie gaan er met de felbegeerde awards naar huis? We nemen je mee naar Studio 21 waar op 10 mei de uitreiking plaatsvond.

Λ

Verkopen is adviseren

Verkopen is adviseren

Verkopen, het blijft een heikel punt op de werkvloer van veel kapsalons. Is het angst? Desinteresse? Of is er nog een andere reden waarom kappers geen ster zijn in de verkoop van producten? Kappers zijn meestal geneigd om te kijken in de portemonnee van de klant. We denken: ze geeft al zoveel geld uit aan de behandeling, laat ik haar niet nog meer geld ‘aftroggelen’. Maar hier gaat het dus al mis. Je klant komt naar jouw salon voor jouw expertise. Kimm Koffijberg van Koffijberg Hairdressers in Amsterdam vertelt in haar column Business hoe zij daar in de salon mee om gaan.

Λ

Blue is the new black

Blue is the new black

StyleVision kreeg deze fashionable serie Blue is the new black toegestuurd, gemaakt door fotograaf Sanne Grasdijk, stylist Isabelle Kwantes en hair- en make-up artist Michelle Maas. Uiteraard wilden we meer weten over deze shoot en vroegen Michelle om verder in te gaan op de look. 

Λ

Jammcutting

Jammcutting

Maastricht, zondag 31 mei, de avond valt. Binnen in De Sint Jan is de kerk het toneel geworden van een waar kappers event. In het midden staat een stoel met maar een model. Eromheen kappers waarvan de handen jeuken. Om en om zullen zij hun creativiteit aan het publiek laten zien. Maar zij zullen zelf ook aan de slag gaan. Het verslag over Jammcutting, The Night Session vind je in het nieuwe nummer van StyleVision. 

Λ

Verder in dit nummer

News: Laatste nieuws uit de branche
Fotogalerie: Haar 
Coverstory: Het verhaal achter de cover
Step-by-step: haar vlechten
Steekproef
Achter de schermen: Het knippen van een haarwerk
Interview: Arjan Bevers
A touch of Paul
Step-by-step visagie: Gaze
Event: True Beauty event
Beauty: Let it be
Leermeesters: Micky Jooren 
Praktijk:  Pearlescent Girls
Diary: Say yes to the dress
Collectie: Sebastian
Automatisering: Klant meedenkertje 
Producten: Productnoviteiten

 

Het volgende nummer van StylVision Magazine verschijnt rond 4 september 2015.