Nummer 5, oktober 2014

Nummer 5, oktober 2014

Cover credits
Haar: Louise Vlaar @Pro-Solo voor Wella Professionals / Balmain hair Fotograaf: Ivo de Kok Make-up: Angelique Stapelbroek Styling: Annet Veerbeek Kleding: Loekie Mulder

Λ

Dazzle

Dazzle

Deze maand laat Marike van den Bos, make-up artist en eigenaar van opleidingsinstituut Facefacts Academy, samen met haar team, de step by step Dazzle zien. Een kleurrijke visagie look om november mee op te leuken.

Λ

Toptalent

Toptalent

Drie collecties van Nederlandse toppers. Zo zie je de geweldige fotoseries van Kimm Koffijberg, Bert de Zeeuw en Francis Schroembges. Als dat geen inspiratie oplevert, weten we het ook niet meer.

Λ

80-jarig jubileum

80-jarig jubileum

Welke zaak bestaat tegenwoordig nog 80 jaar? Van de Hare Amsterdam Barbers in vierde in september het 80-jarige jubileum. Marc van de Hare – derde generatie kapper en eigenaar – vierde het dan ook goed, met een nieuw logo, een naamswijziging, een kapperstenue, cadeautjes voor klanten en champagne. Tijd dus voor wat vragen aan eigenaar Marc van de Hare. Je leest het in StyleVision.

Λ

Visie vertalen naar de klant

Visie vertalen naar de klant

Afgelopen zomer is er weer een groep nieuwe visagisten afgeleverd na een intensieve 16-daagse training van B Academy en Colourfool Agency. Bloed, zweet en tranen en natuurlijk met de gebruikelijke frustratie. Als starter is het vaak best lastig om nieuwe mensen te leren kennen, je portfolio op te bouwen en om de mensen waar je mee werkt goed en duidelijk te kunnen briefen met betrekking tot jouw smaak en sfeer. Iedereen spreekt altijd zijn eigen taal. We zeggen hetzelfde, maar bedoelen vaak wat anders. Daarom is communicatie bijna net zo belangrijk als het make-uppen zelf. Pascale Tesser neemt je in het artikel mee in de wereld van de startende visagist.

Λ

Ken je classics

Ken je classics

Make-up artist Sanne Bleeker laat je een kijkje zien in haar hectische leven. In deze editie vertelt ze over de communicatie tussen een team en hoe belangrijk het is om je klassiekers te kennen. De visie van een thema kan namelijk behoorlijk verschillen…

Λ

Paris Fashion week

Paris Fashion week

Als de Fashionweeks in Milaan, New York en Londen voorbij zijn, is de beurt aan modestad Parijs. Last but definitely not least, want het is de afsluiting van het nieuwe modeseizoen en volgens velen toch de enige echte fashion week die ertoe doet! Floor Kleyne, Creative Director van Salon B & B academy reisde af naar de modestad en schreef speciaal voor Style Vision een report over het backstage reilen en zeilen.

Λ

Verder in dit nummer

Nieuws Nieuws uit de branche
Fotogalerie Visagie
Inspirerend Volcano Steekproef
Praktijk Boho curl
Presentatie Kleur is meer dan een formule
Tips&Tricks Colour advice
Awards Trend Vision awards
Interview Gigi Bowmer
In de kijker Achter de foto
Achter de schermen Beauty in het buitenland
Beauty Fashionable vampire
Business Imagoanalyse
Fotogalerie Haar Uitstraling Netwerken
Producten Productnoviteiten

Het volgende nummer van StylVision Magazine verschijnt rond 5 december.