Nummer 4, september 2014

Nummer 4, september 2014
Cover credits
Haar: Louise Vlaar @Pro-Solo voor Wella Professionals, Balmain hair
Fotograaf: Dilani Butink / Make-up: Joyce Pietrzak / Model: Nena @ Fresh models

Λ

Remko Harms bij Allan Vos tijdens Fashion Week

Remko Harms bij Allan Vos tijdens Fashion Week

Backstage is een nieuwe column in StyleVision, geschreven door niemand minder dan Remko Harms. Hij vertelt je alles over het leven on en backstage bij modeshows, theater en televisie. In deze editie: aan het werk als visagist bij fashion designer Allan Vos.

Λ

Make-up voor de man

Make-up voor de man

In deze visagiespecial vertelt Pascale Tesser je alles over het werken met deze kleine, maar oh zo belangrijke doelgroep. Een tipje van de sluier lichten we hierbij vast op, Pascale: “body-olie werkt goed om extra glans te creëren. Soms worden de buikspieren extra in geschaduwd om de man er gespierder uit te laten zien. Wat God niet geeft, halen we dan uit de koffer... Ook bij mannen is een helpende hand nodig.”

Λ

Marijke Paradiek

Marijke Paradiek

De senioren en junioren beschouwen elkaar, het vak en hun eigen Style en Vision. In deze aflevering: Marijke Paradiek (48) en Bo Paasman (23) van Hair & Beauty MP uit Roermond. Niet alleen vertelt Bo over haar leermeester Marijke, Marijke blijkt zelf ook een belangrijke leermeester te hebben gehad. Marijke: “Eén keer in de twee maanden heb ik de hele groep voor me en dan speel ik even voor Tabatha. Dat is geen leuke rol, maar wel een belangrijke. Iedereen moet weer even op scherp en alle neuzen dezelfde kant op.”

Λ

Electric

Electric

In deze step-by-step werkt Marike van den Bos, samen met haar team, de look Electric uit.

Λ

Show time!

Show time!

Lot Mustart belicht het fashion haar van dit seizoen. In een notendop: vlechten, wetlook en undone haar, zijscheiding, knotten en natuurlijk….de beehive.

Λ

Inspiratie

Inspiratie

In de vaste column van Kimm Koffijberg bespreekt ze dit keer het belang van inspiratie. Wat kun je ermee, hoe kom je eraan en hoe belangrijk is het voor jou en je bedrijf? Natuurlijk vertelt Kimm ook wat haar inspireert.

Λ

De zomer van Coos de Joode

De zomer van Coos de Joode

Niets en niemand is veilig voor de camera van Coos de Joode. Al fotograferend trok Coos deze zomer dan ook door stad en (buiten)land en legde daarbij verschillende events vast op de gevoelige plaat. Zo was hij bij een golftoernooi, een hairdressing seminar en de Intercoiffure Beachparty.

Λ

Beursaanbieding

Beursaanbieding

Van 13 tot en met 15 september verzamelen alle beautyprofessionals zich in de Jaarbeurs in Utrecht voor Beauty Salon dimensions 2014. Zowel voor vaste lezers als nieuwe abonnees heeft StyleVision een leuke aanbieding, zo maak je kans op een tablet, krijg je een digitale editie van jouw favoriete vakblad en ontvang je een geweldige make-upset van Make-Up Studio. Lees snel verder op de productenpagina!

Λ

Verder in dit nummer

Nieuws: Nieuws uit de branche
Show: B Academy
Beauty: Gorgeous Glitter
Fotogalerie: Visagie
Fotogalerie: Haar
Drieluik: Mark van Westerop, Angelique Stapelbroek en Ivo de Kok
FashionWeek Amsterdam: De trends van de catwalk
Steekproef
Collectie: Totemic
FashionWeek: Dagboek van een hairstylist
In de kijker: Achter de foto
Interview: Remko Harms
Inspirerend: Curly Sculpture
Fashion: David Paulus
Diary: My lips are sealed
Klassewerk
Uitstraling: Maak het persoonlijk
Collectie: The Sublime
Tips & tricks: B inspired!
Beurs: Beauty Salon dimensions
Producten: Productnoviteiten

Het volgende nummer van StylVision Magazine verschijnt rond 24 oktober.