Nummer 6, september 2013

Nummer 6, september 2013

Haar: Mark van Westerop@Pro-Solo/ Endorsed by Sebastian professional special thanks to Balmain
Fotografie: Ivo de Kok
Make-up: Angelique Stapelbroek Styling: Annet Veerbeek

Λ

“Er mag best meer aandacht worden besteed aan de donkere huid”

“Er mag best meer aandacht worden besteed aan de donkere huid”

Aan het woord is Saray Verlinden, senior make-up artist en product manager Benelux bij Inglot. Saray is opgeleid door Pascale Tesser en na een half jaar freelance te hebben gewerkt is ze inmiddels drie jaar fulltime aan de slag als visagist. Momenteel is Saray druk bezig om Inglot in Nederland op de kaart te zetten. Als senior make-up artist is ze verder druk met fashion events en shows. Gelukkig vond Saray in haar drukke schema een gaatje om met StyleVision te praten over de combinatie van visagie en donkere huid.

Λ

Do’s and don’ts van dark skin

Do’s and don’ts van dark skin

Pascale Tesser vertelt in dit nummer van StyleVision over make-up voor de donkere/getinte huid. Zij vertelt: “Nederland is multicultureel en de kennis over de getinte huid is een must! Toevallig geef ik deze week mijn dark skin lesson aan mijn cursisten die ik 13 lessen heb gedrild. Dus nu is het moment suprême om te laten zien of ze alle skills goed beheersen. En ik heb kans om een paar leuke beelden te schieten om mee te nemen voor deze uitleg!” Bij het artikel vind je ook een checklist voor als je met een dark skin model gaat werken.

Λ

Louis Amundaray: Geen enkel haartype is een probleem

Louis Amundaray: Geen enkel haartype is een probleem

Als je op zoek gaat naar kappers die een specialisatie hebben in mixed hair, kom je al snel uit bij Louis Amundaray. Die specialisatie was niet eens een bewuste keuze, maar door zijn passie voor verschillende typen haar, heeft de Venezolaanse kapper zich onmisbaar gemaakt bij zijn multiculturele klantenkring. Regelmatig wordt hij door magazines en shows gevraagd voor zijn expertise. StyleVision kon niet achterblijven en kwam erachter waar de passie van Louis vandaan komt.

Λ

Kimm Koffijberg

Kimm Koffijberg

Sinds 1 juli heeft Keune er een nieuwe topper bij: Kimm Koffijberg mag zich global color director van Keune noemen. Een topjaar dus voor Kimm. Eerder won ze haar eerste Coiffure Award in de categorie Dameskapsels Noord, stapte ze in een nieuwe uitdaging bij het Nederlandse topmerk en lanceerde ze ook nog haar nieuwste najaar-wintercollectie Purity. Wat staat er nog meer op het programma?

Λ

Sprottje.com: alles over kroeshaar

Sprottje.com: alles over kroeshaar

Raquel Sandra Sprott noemt zichzelf een groot liefhebben van kroeshaar. Haar fascinatie was zo groot dat ze er een blog over schreef (sprottje.com), die op grote schaal wordt bezocht. Op haar blog vind je de nieuwste producten, trends, tips & tricks, alles wordt beschreven. Ook organiseerde ze een seminar waar veel kappers op af kwamen. In dit nummer van StyleVision lees je het interview met haar.

Λ

Verder in dit nummer

News: Laatste haar- en make-upnieuws
Interview: Fedde Hoekstra
Creatief: Exotisch
Beauty: Commerciële geisha
Step-by-step: Fusion: east meets west
In de kijker: Achter de foto
Inspirerend: Tied back softness
Step-by-step visagie: Twisted
Praktijk: White angels II
Tips&Tricks: Iconen
Fotogalerie: Visagie
Steekproef
Backstage: AFW
Educatie: Black hair academy
Fotogalerie: Haar
Producten special: Dark skin
Stella&the City
The Chair: Easy flow
Academy: Eindshow Basic hairstylist
Producten

Het volgende nummer van StyleVision verschijnt op 31 oktober.