Nummer 2, februari 2013

Nummer 2, februari 2013

Cover Credtis
Haar: Mark van Westerop @ Pro-solo for Sebastian professional Ass. haar: Louise Vlaar @ Pro-solo Make-up: Angelique Stapelbroek for Inglot Fotografi e: www.ivodekok.com Styling: Annet Veerbeek: www.net-a.nl
• jurk, riem, sjaal en jasje van Mussani
• ring van Froufrous
• armbanden van Sois Belle
• (ketting van H&M)

Λ

Berni Ottjes

Berni Ottjes

Passie en vakmanschap maken dat wat een topkapper en visagist onderscheid van schuurknippers en kliederaars. Hij kan mooier en wil altijd beter. In de serie Leermeesters spreken we met de talenten aan de top en in de dop. De senioren en junioren beschouwen elkaar, het vak en hun eigen Style en Vision, zwart op wit. In deze aflevering: Berni Ottjes (43) en Ilona van Hecke (30).

Λ

AFW: fall/winter

AFW: fall/winter

Vrijdag 18 tot en met zondag 27 januari stond onze hoofdstad in het teken van de 18e editie van Amsterdam Fashion Week (AFW). Dit seizoen telde een recordaantal van 35 uptown catwalkshows – in tegenstelling tot de 20 van de editie ervoor – en 80 downtown fashion events kriskras verspreid door de stad. StyleVision was er natuurlijk bij.

Λ

Appearance

Appearance

Kappers hebben over het algemeen maar één doel: een klant tevreden zien vertrekken. Om dat succesvolle slot te bereiken, mag de start niet onderschat worden. Appearance is het halve werk! In StyleVision geeft adviesspecialist Floor Kleyne van de B academy dit jaar tips and tricks van deur tot deur, want een warm welkom is de voorbode van een zeker tot ziens. In dit nummer lees je hoe dol zij is op mannen!

Λ

Bob in de salon

Bob in de salon

The Chair, het bekende videoplatform voor haar en visagie, zal in de komende edities step-by-steps verzorgen voor StyleVision. In het eerste deel laat Jeffrey Janssen, hairdirector van L’oréal Professionnel een mooie en vooral draagbare bob zien die je iedere dag kunt adviseren in de salon.

Λ

14 keer on trend

14 keer on trend

Fashion season is in volle gang. B academy neemt je mee backstage voor de beste Spring/Summer 2013 haartrends & tricks, en – nu je er toch bent – een early make-up call. Je ziet het in het beursnummer van StyleVision!

Λ

Verder in dit nummer

News: Laatste haar- en makeupnieuws
Steekproef
Backstage: Backstage styles
Look: Trendcollectie Make-up Studio
Close-up: Vingerverf en textuur
Fotogalerie: Haar
Creatief: Dierlijk mooi
Collectie: Sassoon
Klassewerk
Fotogalerie: Visagie
In de kijker: Achter de foto
Beauty: International hair
Movie: Van Hopkins tot Hitchcock
Step-by-step haar: Trend Vision SS 2013
Event: Haarshow
Inspirerend: Long Hair Inspiration
Step-by-step: Urban Chic
Stella&the City: From East to West
Producten

Het volgende nummer van StyleVision verschijnt op 2 mei.