Nummer 8, december 2012

Nummer 8, december 2012

Cover credits
Fotografie: Ivo de Kok www.ivodekok.com
Visagie: Angelique Stapelbroek www.angeliquestapelbroek.com
Model: Marieke Spanjaard

Λ

Gold en silver

Gold en silver

Marion de Waard stuurde de redactie van StyleVison een serie, die niet alleen geschikt is voor de feestdagen, maar ook voor de winterse maanden. Aan StyleVision legt ze uit hoe het idee achter de Gold-Silver shoot is ontstaan en wat de werkwijze en de toegepaste materialen zijn. In deze creatieve serie dus voldoende inspiratie voor de komende feestdagen! Kijk dus snel verder...

Λ

Make-up en hairstylist van Caro Emerald

Make-up en hairstylist van Caro Emerald

16 jaar oud was ze en woonachtig in Zeeland toen Anoek van Nunen model mocht zitten bij¬ de opleiding van Mieke Petiet. Hier werd ze aangestoken door het make-upvirus. Nooit heeft ze iets anders gewild en jaren later is ze een succesvolle visagist met een eigen bedr¬ijf en reist ze als vaste hair & make-up artist van Caro Emerald de hele wereld over. StyleVision sprak met deze getalenteerde vrouw over haar veelzijdige werk.

Λ

The Hobbit, an unexpected journey

The Hobbit, an unexpected journey

“It came to me… My own… My preciousssss…” Die-hard fans van The Lord of the Rings staan al maanden te trappelen om het nieuwste deel van The Hobbit-trilogy op het zwarte doek te bewonderen. Wie vooral gefocust is op trappelende voetjes is Rogier Samuels. Hij¬ was zes maanden lang betrokken bij¬ de special make-up effects in de film en creëerde onder andere de typerende Hobbit-voeten. In StyleVision lees je een exclusief interview met hem!