Nummer 7, november 2012

Nummer 7, november 2012

Cover credits
Haar: Mark van Westerop@pro-solo
Fotografie: Hans Mooijer
Styling: Ed Noyons @pro-solo
Make-up: Angelique Stapelbroek

Λ

Het shapen van mannen

Het shapen van mannen

Het is algemeen bekend dat bij een fotoshoot de visagie altijd moet worden aangepast aan het licht. Wordt er gewerkt met veel studiolampen en hard licht, dan valt de make-up al snel in het niet. Wordt er daarentegen gewerkt met natuurlijk licht of omgevingslicht, dan is de make-up al snel te zwaar aanwezig. Over het algemeen wil je als visagist met make-up een man nog mannelijker maken, maar daarin wel de grenzen opzoeken. Met de contour- en highlighttechniek accentueer je de hoekigheid van het gezicht; een hoekig gezicht staat voor kracht en mannelijkheid. Eline van de Kaa vertelt je in deze uitgave van StyleVision graag meer over het shapen van mannen!

Λ

Boys will be boys

Boys will be boys

Op de cover van dit nummer zie je een mooie foto uit een van de vele collecties van het team van Mark van Westerop. Hoe is deze serie tot stand gekomen, welke inspiratiebronnen zijn gebruikt en hoe kijkt Mark aan tegen de Nederlandse herenkapsels? Je leest het in StyleVision!

Λ

90 jaar Keune

90 jaar Keune

Eind september vierde Keune het negentig jarige bestaan van het bedrijf in de Passenger Terminal in Amsterdam. Het was een groots spektakel met wel vijftienhonderd nationale- en internationale gasten uit maar liefst 68 landen. Het thema van de avond was ‘Once upon a time…’. Hiermee werd verwezen werd naar de rijke historie van Keune. Aan het begin van de avond passeerden de diverse hoogtepunten uit de geschiedenis van Keune de revue. Natuurlijk werden de verhalen en beelden van onder andere klassieke producten op het scherm aangevuld met bijpassende kapsels op het podium. StyleVision was erbij!