Nummer 6, oktober 2012

Nummer 6, oktober 2012

Haar: Mohicans
Make-up: Faisa Sontodimedjo
Assistentie haar en make-up: Andrea Dagevos
Fotografie: Torben Raun
Styling: Cynthia van de Goor
Assistent styling: Angela Groen
Model: Ildiko Flipse @ MOD.S Agency
Kleding: Dennis Diem
Sieraden: Danielle Vroemen en Tawapa

Λ

Fred van Leer

Fred van Leer

Een typische dag van Fred van Leer is eigenlijk moeilijk te beschrijven. Deze booming stylist doet zoveel verschillende opdrachten, dat iedere dag weer anders is. En dat is juist het leuke van het vak, vindt Fred zelf. Voordat hij stylist werd heeft Fred vooral in het uitgaanswereldje gewerkt. Hij deed de pr voor enkele clubs en kwam vaak in winkels om hen te enthousiasmeren voor een van de vele feesten. StyleVision sprak hem op een van deze hectische dagen over styling, haar en make-up.

Λ

L’Oreal opent haaronderzoekscentrum

L’Oreal opent haaronderzoekscentrum

L’Oréal heeft dit voorjaar laten zien dat, ondanks de economische crisis, investeren de toekomst is. De cosmetica- en (haar)verzorgingsgigant opende in het Parijse Saint-Ouen een haaronderzoekscentrum dat zich exclusief bezighoudt met innovaties op het gebied van professionele producten voor haarkleuring, -verzorging, -styling, -permanenten en -straighten. StyleVision nam hoogstpersoonlijk een kijkje in de Parijse buitenwijk.

Λ

Achter de cover...

Achter de cover...

Vogue US heeft voor de meest belangrijke cover van het jaar, the september issue, Lady Gaga weten te strikken. Wie heeft haar in de verrukkelijke zeemeerminnenjurk van Marc Jacobs gehesen? Wie heeft die geweldige bos big hair bij haar gecreëerd? Kortom, wie zijn de mensen achter de schermen? De fotograaf, stylist of hair & make-up artist. In StyleVision worden de belangrijke mensen achter de foto benoemd. Wie zijn ze, wat drijft ze en hoe ziet hun portfolio er uit. Laat je inspireren door de toppers die hebben mee gewerkt aan bovenstaande shoot voor Vogue: Mert & Marcus, Grace Coddington en Luigi Murenu.