Nummer 5, september 2012

Nummer 5, september 2012

Cover credits:
Fotograaf: Kitty Houtkamp
Model: Margarita Hol
Make-up/Hair & concept: Marion de Waard

Λ

SS 2013: positive thinking

SS 2013: positive thinking

De zomereditie van Amsterdam Fashion Week (AFW) is achter de rug. Werden er afgelopen januari nog veel links gelegd tussen mode en de economische crisis: deze zeventiende editie ging de creativiteit vooral los op positieve geluiden. Van de oeroude inspiratiebron in de vorm van liefde, tot het rotsvaste geloof in een nieuw begin. StyleVision zat natuurlijk frontrow en laat jou nog even nagenieten van de hoogtepunten van alle SS 2013-creaties.

Λ

Otto van den Toorn, de man achter de camera

Otto van den Toorn, de man achter de camera

Otto van den Toorn is een bekend gezicht in de beautywereld. Niet alleen door zijn medewerking aan het tv-programma Model in één dag, maar nog meer door zijn prachtige fotografie en beautyshoots. StyleVision legde hem enkele vragen voor.

Λ

Technische snufjes

Technische snufjes

Er zijn een aantal basismaterialen die elke visagist in zijn of haar koffer heeft zitten. Dat zijn wimperkrultangen en pincetten. Ook potloodslijpers zijn onmisbaar voor oog-, wenkbrauw- en lippotloden. Handig zijn slijpers met twee openingen, voor dikke en dunne potloden. Om kleurvermenging te voorkomen, gebruik je voor lippotloden een aparte slijper. Slijpers met een deksel voorkomen een hoop troep in je koffer. Je visagiekoffer zit boordevol oogschaduw, lipsticks, foundations en penselen. Maar je hebt ook een paar gereedschappen nodig om een perfecte make-up te verzorgen. Welke handige tools mogen niet in je koffer ontbreken?