Nummer 4, juni/juli 2012

Nummer 4, juni/juli 2012

Cover credits
Haar: The Mohicans
Make-up: Carlijn@Colourfool Agency
Fotografie: Torben Raun

Λ

Hester Wernert-Rijn strikes again!

Hester Wernert-Rijn strikes again!

Zondag 13 mei was het weer zover: kappers uit alle hoeken van Nederland kwamen naar de Rai in Amsterdam voor de jaarlijkse uitreiking van de Coiffure Awards. Wie zou Hester Wernert-Rijn opvolgen in de titel Hairdresser of the Year? Het antwoord kwam aan het einde van de avond. Hester strikes again!

Λ

Ronald Floors: celebrity make-up artist

Ronald Floors: celebrity make-up artist

In café George in Amsterdam ontmoetten we Ronald Floors, international celebrity make-up artist met een geweldig cv (Sex & the City, The talented mr. Ripley, Germany’s Next Topmodel) vers uit het vliegtuig uit Miami en New York. “Ik hoop dat ik je, ondanks de jetlag, nog een leuk interview kan geven”, excuseert Ronald zich. Zelf komt de redactie van StyleVision ook net uit Las Vegas, dus de jetlag komt van beide kanten. Maar van die jetlag lijkt geen sprake meer te zijn als Ronald begint te vertellen. Want vertellen kan hij, over zijn carrière in Hollywood en hoe daar niets is wat het lijkt.

Λ

Men in Black III

Men in Black III

Rick Baker is een kunstenaar. Zijn make-upcreaties zijn bekend bij menig filmfanaat. Wie kent er niet de Award winning make-up uit American Werewolf, the Nutty professor en Men in Black? En die laatste film is terug. In deel drie zijn de aliens weer terug van weggeweest en Rick Baker dus ook. Zijn special effects zijn beter dan ooit, dus is het hoog tijd om meer over deze man te weten te komen.