Nummer 2, maart 2012

Nummer 2, maart 2012

Cover credits
Haar: The Mohicans Make-up: Carlijn@Colourfool Agency
Fotografie: Torben Raun
Styling: Kim Arnolds
Model: Maxime @ MOD.S Agency
Kleding: Wendy Rombouts

Λ

Urban nature

Urban nature

Met 20.000 bezoekers voor het officiële programma van Amsterdam Fashion Week (AFW), koninklijk bezoek van prinses Máxima herself, tienduizenden views via livestream en een populair Downtown-programma, was deze zestiende AFW-editie een succes. Hoewel onderling de collecties niet méér konden verschillen, kwam opvallend veel inspiratie uit óf de urban cultuur, het stadse leven en bijbehorende, harde, zwarte elementen en tinten, óf de ontwerpen waren juist opvallend aards en gebaseerd op de natuur. StyleVision was erbij en doet verslag van dit geweldige event!

Λ

Ad Peters en Jennifer Holtslag

Ad Peters en Jennifer Holtslag

Passie en vakmanschap maken dat wat een topkapper onderscheidt van beunhazen en schuurknippers. Hij kan mooier en wil altijd beter. In de serie Leermeesters spreekt StyleVision met de talenten aan de top en in de dop. De senioren en junioren beschouwen elkaar, het vak en hun eigen stijl en visie, zwart op wit. In deze aflevering: Ad Peters (59) en Jennifer Holtslag (24).

Λ

Lips

Lips

“Wat belangrijk is om de mond zo sterk mogelijk te tekenen. Zelf breng ik altijd eerst met lipstick de kleur als basis aan in het midden en laat het model even met de lippen rollen om zo de natuurlijke lipshape goed te kunnen zien". Deze keer laat Dominique Samuel in de rubriek Beauty een model zien waar de nadruk ligt op de mond en niet in rood of roze, maar in een fashion donkere kleur. In StyleVision legt Dominique uit hoe deze look tot stand is gekomen.

Λ

Redken

Redken

Tijdens de laatste dag van Amsterdam Fashion Week gaf Redken een presentatie voor de nieuwe kleurlijn Chromatics. Aan de hand van modellen, die door styliste Sonya Bloemhard werden gestyled (make-up én kleding), werd de levendige permanente haarkleuring getoond. Prachtige kleuren, die perfect passen bij het komende fashionbeeld. In StyleVision een verslag van kleur & fashion!

Λ

Mineralen veroveren de wereld

Mineralen veroveren de wereld

Het van oorsprong Amerikaanse Mineralogie is een natuurlijke, 100% minerale make-up. Mineralogie heeft niet alleen de beste beschermende en voedende eigenschappen voor de huid, maar geeft je ook een glamourous uitstraling. De producten bevatten natuurlijke anti-oxidanten, vitamine A en E en hydraterende en voedende bestanddelen als plantextracten en natuurlijke oliën. Sandra Jacobs haalde het merk Mineralogie naar Nederland en dat is maar goed ook! Tijd voor een interview met Sandra en een kijkje in de wereld van mineralen make-up.

Λ

Verder in dit nummer

News: Laatste haar- en make-upnieuws
Fotogalerie: Haar
Tips & Tricks: Het inschatten van klanten
Bodypainting: Color blocking
Fashion: Van Fashion Week naar shoot
Steekproef
Streetstyle: AIFW
Fotogalerie: Visagie
Trend: TrendVision
Praktijk: Dark angels 
Icons: Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin
Looks: Lente/zomermake-up
Feature: Evermine, everhine, everours
Step-by-step: Avantgarde cybertrash
Promotie: Lesley Lawson
Chain Reaction: Hester Wernert
Inspirerend: 5 minute updo
Movie: Star wars
Stella&the City: The Face
Klassewerk: Facefacts
Trend Focus: Coos de Joode
Producten

De volgende editie van StyleVision verschijnt op 28 april.