StyleVision - najaarseditie

StyleVision - najaarseditie

In de nieuwe uitgave van StyleVision, de trendeditie van Le Salon & Visagie, weer een scala aan interessante onderwerpen. Of het nu gaat om haar, make-up, styling, fotografie, trends of mode; in dit nummer vind je de onderwerpen waar jij in je vak onlosmakelijk mee verbonden bent. We horen graag wat je ervan vindt!

ACTUEEL

Laatste haar- en make-upnieuws

BACKSTAGE

Amsterdam International Fashion Week

STREETSTYLE

Wie draagt wat tijdens Fashion Week

MODE

Lichting 2001, mode van morgen

Interview

Λ

Interview: Mod.s

Interview: Mod.s

Mod.s is nog maar vorig jaar opgericht; een modellenbureau speciaal voor haarmodellen. Inmiddels is het bureau een website en een flink portfolio aan modellen en opdrachten verder. In StyleVision een uitgebreid gesprek met de drie enthousiaste krachten achter dit bijzonder bureau. Torben Raun, haar- en modefotograaf met een ruime ervaring in de beautywereld weet als geen ander hoe moeilijk het is om geschikte modellen te vinden voor haarshows en wedstrijden zoals bijvoorbeeld de Coiffure Award. Het team uit de salon van Jeffrey Janssen, award winning kapper, beoordeelt de modellen als ze zich in komen schrijven bij Mod.s. Manager en ‘gezicht’ van Mod.s is Jeanie Overduin. Jeanie is zelf jarenlang model geweest en kent dus het klappen van de zweep. Wil je meer weten over wat Mod.s kan bieden? In StyleVision lees je het!

Q&A

Style File Q&A

FOTOGALERIE

 

STEEKPROEF

 

DIARY

Summer of Solo

FLASHBACK

60’s & 70’s

Portret

Λ

Portret: fotograaf Paolo Roversi

Portret: fotograaf Paolo Roversi

In elk nummer van StyleVision zullen de groten der aarde besproken worden. Dit keer fotograaf Paolo Roversi. Zijn foto's zijn puur, intiem en tijdloos. Romantisch, vernieuwend en vertrouwd. Alhoewel de fotografietechnieken van Roversi door de jaren heen hetzelfde gebleven zijn, blijft hij keer op keer verrassen. Misschien is het de sprookjesachtige lichtval die je het gevoel geven naar een schilderij te kijken. Misschien zijn het de modellen die zacht en kwetsbaar geportretteerd worden maar tegelijkertijd een goddelijke kracht en elegantie uitstralen. Eén ding is zeker, je proeft zijn warme Italiaanse roots in elk beeld. Lees in Stylevision het portret van deze boeiende man.

STYLE

Snelle steps voor haar en make-up

INTERVIEW

Mireille Hamon, visagist bij de Oprah Winfrey Show

TEST

Föhns

Test

Λ

Test: rode lipstick

Test: rode lipstick

Wat geeft binnen no time een party-uitstraling aan dat simpele zwarte jurkje? Waarmee geef je dat Bretonse streepjesshirt instant glamour? Juist, met rode lipstick! Tijd dus voor een test. De redactie van StyleVision tuitte de lipjes, stiftte ze rood en viel aan op koffie, thee, lunch en de mannen. In deze nieuwe trenduitgave lees je het resultaat.

INTERVIEW

Andre Walker, de persoonlijke haarstylist van Oprah Winfrey

Styling

Λ

Styling: het leven van een styliste

Styling: het leven van een styliste

Van jongs af aan is Iris Woering al gefascineerd door mode. Haar vroegste herinnering was samen met haar moeder naar de tv serie Dynastie kijken, waar de leading ladies larger than life leken in hun grote paillettenjurken met imposante pofmouwen. Mode was iets heel bijzonders was en Iris droomde dan al snel dat zij ook thuis hoorde in die wereld van glitter en glamour. Het principe styliste kende ze toen nog niet, maar ze begon al vroeg met het tekenen van mooie meisjes in prinsessenjurken en zich te verkleden met jurken uit de verkleedkist. Inmiddels heeft ze haar eigen bedrijf Iris E Styling & Illustration en probeert zich zo breed mogelijk te ontwikkelen. Lees haar verhaal in StyleVision!

FASHION

Herfst/winter 2011

HAARLIJN

Najaar/winter : Move

UITGELICHT

Interview met Piet Paris

BODYPAINTING

Zebra style

INTERIEUR

Olymp verovert de markt

Praktijk

Λ

Praktijk: twisted luxe

Praktijk: twisted luxe

De Twisted Luxe vrouw is excessief, uitdagend en extravagant. Deze trend heeft de nieuwste, meest sexy shows als inspiratie en toont de donkerste kant van decadentie; party girls met uitgelopen eyeliner in combinatie met ‘net uit bed’-haar. De Twisted Luxe vrouw is cool met een houding die ‘wat kan het mij schelen’ uitstraalt. De looks bij deze trend geven het gevoel van verlopen elegantie en mixen rockstar-styling met extreme, intense kleuren als platinablond, gitzwart en zoetroze. In deze uitgave van StyleVision een step-by-step met een prachtig knip, kleur en styling eindresultaat.

CHALLENGE

Goldwell Color Zoom Challenge

PRODUCTEN

De volgende editie van Visagie verschijnt op 24 oktober en de volgende uitgave van Le Salon verschijnt op 2 november