Adverteren

Λ

Rectangle banner

Rectangle banner

Omschrijving:
Deze banner is 270 px breed bij 225 px hoog. Het grote oppervlakte maakt de boodschap in een oogopslag helder en duidelijk, waardoor er optimaal gebruik kan worden gemaakt van beeld- en tekstmogelijkheden. Door de vaak gunstige positie op de pagina wordt de aandacht snel getrokken én langdurig vastgehouden.

Λ

Full banner

Full banner

Omschrijving:
Dit formaat (270x60 px) heeft dezelfde breedte als een rectangle, maar is een derde kleiner. Het formaat biedt genoeg ruimte voor beeld en tekst, maar is ook geschikt voor toepassingen in rich media en horizontale animaties.

Λ

Skyscraper banner

Skyscraper banner

Omschrijving:
De aandacht van de bezoeker wordt door het opvallende formaat van de banner (120x600) direct onder de aandacht gebracht. Door de ligging naast de content is de attentiewaarde enorm hoog.  Slogans en kreten worden door de uitzonderlijke vorm en eventueel groter lettertype krachtig overgebracht.

 

Banners verschijnen op de homepage en iedere nieuws- en productpagina, en worden door middel van een carrousel getoond. De tarieven zijn exclusief btw en productiekosten. Informeer naar speciale korting bij plaatsing van minimaal 3 maanden.

 

 

 

 

 Uw banner op deze site boeken?

Neem contact op met:

Sandra de Vries of Nancy de Vries

Koggeschip Vakbladen B.V. 
Hettenheuvelweg 41-43, 1101 BM Amsterdam
Postbus 1198, 1000 BD Amsterdam
Telefoon: +31 (0) 20 6916666
E-mail: s.devries@koggeschip-vakbladen.nl of
n.devries@koggeschip-vakbladen.nl