Λ

Profiteer van de vele voordelen van een abonnement:

  1. Je ontvangt StyleVision Magazine 6 keer per jaar en bent steeds als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en noviteiten in de kappersbranche en make-up & styling.
  2. In ieder nummer vind je 'need to know' vakinformatie, praktische tips en inspirerende ideeën om meer te halen uit je salon. Ook is er aandacht voor succesvolle salonconcepten, ideeën om nieuwe klanten te krijgen, de nieuwste trends en producten, zakelijk advies en nuttige achtergrondinformatie.
  3. Je ontvangt als abonnee gratis de digitale versie van StyleVision Magazine met extra informatie.
  4. Je krijgt korting op de entreeprijs van een aantal beurzen en evenementen.
  5. Je hebt recht op een blijvende korting van 30% op het tarief voor een vermelding in de meest bezochte online beautygids op Beautyweb.nl.
  6. Je krijgt 30% korting op eerder verschenen nummers van StyleVision Magazine en onze overige beauty vakbladen.
  7.  Als zelfstandig ondernemer zijn de kosten van een abonnement op StyleVision Magazine aftrekbaar als kosten voor de onderneming. Als nagelstylist in opleiding mag je deze kosten aftrekken onder ‘studiekosten’. Als je BTW moet afdragen, krijg je die voor 100% terug.

Λ

Maak gebruik van een van de volgende aanbiedingen:

Als u een machtiging voor automatische incasso afgeeft, ontvangt u €3,00 korting (alleen mogelijk voor Nederlandse abonnees).
Als u een proefnummer aanvraagt, ontvangt u het eerstvolgende nummer dat uitkomt.

Λ

Abonnee worden?

Wilt u abonnee worden? Vul dan hier het aanmeldingsformulier in.
Na het verzenden van het formulier, ontvangt u per mail een bevestiging van uw abonnementsaanvraag. Tarieven zijn inclusief 6% BTW en verzendkosten.

Λ

Voor overige vragen of opmerkingen m.b.t. je abonnement

Zoals het doorgeven van adreswijzigingen en gegevens ten behoeve van automatische incasso:
Klantenservice
BDUvakmedia
tel. +31(0)342 - 494882
e-mail: abonnementen@bdu.nl
Postbus 67, 3770 AB Barneveld

 

Λ

Over StyleVision Magazine

Over StyleVision Magazine

StyleVision Magazine, het nieuwe vakblad over haarmode en visagie voor professionals, streeft er naar je in ieder nummer praktische en vakgerichte informatie te bieden op het terrein van haar- en visagie-mode, bedrijfsvoering, salonformules en trends. StyleVision Magazine verschijnt zes keer per jaar. Het blad besteedt veel aandacht aan nieuwe trends en omzetverhogende mogelijkheden, maar ook eigentijdse bedrijfsvoering en vaktechnische aspecten komen in elke uitgave aan de orde.