Abonneer je op StyleVision Magazine, het enige vakblad voor haarstylisten én visagisten!

Λ

Over StyleVision Magazine

Over StyleVision Magazine


StyleVision Magazine, het nieuwe vakblad over haarmode en visagie voor professionals, streeft er naar je in ieder nummer praktische en vakgerichte informatie te bieden op het terrein van haar- en visagie-mode, bedrijfsvoering, salonformules en trends. StyleVision Magazine verschijnt zes keer per jaar. Het blad besteedt veel aandacht aan nieuwe trends en omzetverhogende mogelijkheden, maar ook eigentijdse bedrijfsvoering en vaktechnische aspecten komen in elke uitgave aan de orde.

Λ

De voordelen van een abonnement op een rijtje

  1. Je ontvangt StyleVision Magazine 6 keer per jaar en bent steeds als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en noviteiten in de kappersbranche.
  2. In ieder nummer vind je 'need to know' vakinformatie, praktische tips en inspirerende ideeën om meer te halen uit je salon. Ook is er aandacht voor succesvolle salonconcepten, ideeën om nieuwe klanten te krijgen, de nieuwste trends en producten, zakelijk advies en nuttige achtergrondinformatie.
  3. Je krijgt korting op de entreeprijs van een aantal beurzen en evenementen.
  4. Je kunt gratis je eigen films plaatsen in onze rubriek Films waarbij je als abonnee ook nog eens kans maakt op een cadeaubon van € 100,-. !.
  5. Je hebt recht op een blijvende korting van 30% op het tarief voor een vermelding in de meest bezochte online beautygids op Beautyweb.nl.
  6. Je krijgt korting op vakboeken uit onze online shop.
  7. Je krijgt 30% korting op eerder verschenen nummers van StyleVision Magazine, Hair Magazine en onze overige beauty vakbladen.
  8. Als zelfstandig ondernemer zijn de kosten van een abonnement op Prof Nail aftrekbaar als kosten voor de onderneming. Als nagelstylist in opleiding mag je deze kosten aftrekken onder ‘studiekosten’. Als je BTW moet afdragen, krijg je die voor 100% terug.

 

Λ

Abonnee worden? Vul het onderstaande formulier in.

Nadat je het formulier hebt ingezonden, ontvang je per e-mail een bevestiging van de aanvraag voor een abonnement op StyleVision Magazine. Betaling kan via automatische incasso of met een factuur, die wij je toezenden. Onderstaande tarieven zijn inclusief 6% BTW en verzendkosten.

Kies eerst een abonnement. 

 

*: Deze velden dienen ingevuld te zijn, om verzending mogelijk te maken.

Beveiligingsvraag

 

Λ

Proefnummer aanvragen?

Bestel hier direct een proefnummer

Λ

Hair Magazine

Hair Magazine

Hair Magazine is het 12 maal per jaar verschijnende engelstalige haarmode tijdschrift met de laatste trends op internationaal haarmodegebied. Een tijdschrift dat niet mag ontbreken op uw leestafel. Lees meer.

Λ

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met de abonnementenafdeling van:

KOGGESCHIP VAKBLADEN B.V.
Hettenheuvelweg 41-43 , 1101 BM Amsterdam-Zuidoost
Postbus 1198, 1000 BD Amsterdam
Telefoon: +31 (0) 20 691 6666
E-mail: abonnementen@stylevision-magazine.nl